A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Sivilce nasıl patlatılır? Ben pergelle patlatıyorum yanlış mı yapıyorum? 15 yaşındayım.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 15 Mayıs 2023 #2 Hocam en doğrusu patlatmamak. Krem falan sürün bunun için kremler var 2 hafta kullandıktan sonra sivilce oluşumu azalıyor.
Hocam en doğrusu patlatmamak. Krem falan sürün bunun için kremler var 2 hafta kullandıktan sonra sivilce oluşumu azalıyor.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #3 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam en doğrusu patlatmamak. Krem falan sürün bunun için kremler var 2 hafta kullandıktan sonra sivilce oluşumu azalıyor. Genişletmek için tıkla... Güzel görünmek için patlatıyorum da.
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam en doğrusu patlatmamak. Krem falan sürün bunun için kremler var 2 hafta kullandıktan sonra sivilce oluşumu azalıyor. Genişletmek için tıkla... Güzel görünmek için patlatıyorum da.