Yusuf014747 Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #11 Ayrna dedi: Sanırım genetikse o ilaçlar da pek işe yaramıyor. Ve o akne ilaçları çok ağır ilaçlar. Yiyor musun bilmiyorum ama abur cubur yemeyi kes. O da tetikliyor. O ilacı verdiyse doktor bir bildiği vardır. Sen kullan yine de. Genişletmek için tıkla... Yok fitnesla ugrasıyorum pek aburcubur yada yağlı yemem
Ayrna dedi: Sanırım genetikse o ilaçlar da pek işe yaramıyor. Ve o akne ilaçları çok ağır ilaçlar. Yiyor musun bilmiyorum ama abur cubur yemeyi kes. O da tetikliyor. O ilacı verdiyse doktor bir bildiği vardır. Sen kullan yine de. Genişletmek için tıkla... Yok fitnesla ugrasıyorum pek aburcubur yada yağlı yemem
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #12 Sterling_RED dedi: Bence en iyisi yapmışsın dostum ben zamanında cildiyeye gitmedim ve çok kötüydü suratım. Şimdi artık vücuduma da yayıldı 3-4 güne ben de gideceğim. Genişletmek için tıkla... Yusuf014747 dedi: Bizimkiler de de var genetik bencede Benimde vücudumda var sadece yüz değil kompile tüm vücut Genişletmek için tıkla... En iyisi yapmışsın erkenden gitmen iyi olmuş dediğim gibi. Benim de vücudumun çoğu yerinde var ama cildiyeye gittiğimde ağır bir ilaç isteyeceğim.
Sterling_RED dedi: Bence en iyisi yapmışsın dostum ben zamanında cildiyeye gitmedim ve çok kötüydü suratım. Şimdi artık vücuduma da yayıldı 3-4 güne ben de gideceğim. Genişletmek için tıkla... Yusuf014747 dedi: Bizimkiler de de var genetik bencede Benimde vücudumda var sadece yüz değil kompile tüm vücut Genişletmek için tıkla... En iyisi yapmışsın erkenden gitmen iyi olmuş dediğim gibi. Benim de vücudumun çoğu yerinde var ama cildiyeye gittiğimde ağır bir ilaç isteyeceğim.
Yusuf014747 Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #13 Sterling_RED dedi: En iyisi yapmışsın erkenden gitmen iyi olmuş dediğim gibi. Benim de vücudumun çoğu yerinde var ama cildiyeye gittiğimde ağır bir ilaç isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Zoretain yada aknegen var onlardan işte yasin 18 den buyukse
Sterling_RED dedi: En iyisi yapmışsın erkenden gitmen iyi olmuş dediğim gibi. Benim de vücudumun çoğu yerinde var ama cildiyeye gittiğimde ağır bir ilaç isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Zoretain yada aknegen var onlardan işte yasin 18 den buyukse
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #14 Yusuf014747 dedi: Zoretain yada aknegen var onlardan işte yasin 18 den buyukse Genişletmek için tıkla... Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor.
Yusuf014747 dedi: Zoretain yada aknegen var onlardan işte yasin 18 den buyukse Genişletmek için tıkla... Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor.
Yusuf014747 Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #15 Sterling_RED dedi: Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Her türlü alirsinda bende istedim doktordan dedi istersen yazim ama yasin küçük halen dedi bide kan tahlili istiyor o zoreatin falan Sterling_RED dedi: Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yasin kaç suan
Sterling_RED dedi: Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Her türlü alirsinda bende istedim doktordan dedi istersen yazim ama yasin küçük halen dedi bide kan tahlili istiyor o zoreatin falan Sterling_RED dedi: Evet onu alacağım. Veli yardımıyla falan alamıyor musun? Bence şimdiden al alabilirsen çünkü o kremler falan neredeyse yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yasin kaç suan