berat365 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Dudağımın üzerinde sivilce vardı ve ben ona yanlışlıkla zarar verdim şu an büyüdüğünü hissediyorum bir şey olur mu?
Dudağımın üzerinde sivilce vardı ve ben ona yanlışlıkla zarar verdim şu an büyüdüğünü hissediyorum bir şey olur mu?
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Bence, bir sorun oluşturmaz hocam.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Hocam özellikle yüzünüzde çıkan sivilcelere çok saldırmayın ciddi sorunlar çıkarabilir hem kolay da iyileşmez dokunursanız. Sivilceden kurtulmanın tek yolu düzenli temiz tutmaktır eğer temiz tuttuğunuz halde sorun yaşıyorsanız bir doktora başvurun
Hocam özellikle yüzünüzde çıkan sivilcelere çok saldırmayın ciddi sorunlar çıkarabilir hem kolay da iyileşmez dokunursanız. Sivilceden kurtulmanın tek yolu düzenli temiz tutmaktır eğer temiz tuttuğunuz halde sorun yaşıyorsanız bir doktora başvurun