Sivilce sosyal hayatta sorun yaratır mı?

Makaleler
1
Biraz sivilceli biriyim. Sosyal hayatımda insanlar sivilceliyim diye benden uzaklaşırlar mı? Benimle arkadaş olurlar mı yani insanların bir önyargısı var mıdır? Ben insanların dış görünüşüne bakmadan arkadaş oluyordum fakat bazı insanlar öyle değil gibi.

İnsanlar birbirinin aynısı olmadığı için bu sorunun net bir cevabı yok. Sivilcelere söven de var aldırış etmeyen de var. Sen de kendi sivilcenden rahatsız oluyorsan cips ve çekirdek gibi gıdaları tüketmeyi bırakıp kişisel bakım ürünleri kullanabilirsin.

İnsanlar birbirinin aynısı olmadığı için bu sorunun net bir cevabı yok. Sivilcelere söven de var aldırış etmeyen de var. Sen de kendi sivilcenden rahatsız oluyorsan cips ve çekirdek gibi gıdaları tüketmeyi bırakıp kişisel bakım ürünleri kullanabilirsin.
Yani kendimde var diye söverim yüzüme de başkası için asla.

Her insan aynı değil kimisi sever kimisi sevmez.
Sevip sevmemek demiyorum ki yani insanlar gördüğünde uzaklaşır mı benden.

Benim dostlarım tek bir kelime bile etmediler sizde de aynı durum olabilir ailem dışında kimse bir şey söylemedi.

Ben de öyle düşünüyorum da insanlarla konuşmaya başlıyorum bir anda konu sivilcelerime dönüyor. Aldırış etmeden konuşmaya devam etmiyolar üzülüyorum biraz.
Kimseyi takma, ağzı olan konuşur. Sivilceler geçici birşeydir. Bazı kişilerde çok oluyor sivilce fakat onun bile çözümü artık var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı