Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 14 yaşındayım ve yüzümde cok sivilce var. Dış görünüşümü cok bozuyor. Annem, babam, arkadaşlarımda söylüyor, nasıl kurtulabilirim bunlardan? İlla cildiye şart mı? Bu arada cildim biraz kalın ve yağlı. Bildiğiniz bir ilaç, kür var mı?
14 yaşındayım ve yüzümde cok sivilce var. Dış görünüşümü cok bozuyor. Annem, babam, arkadaşlarımda söylüyor, nasıl kurtulabilirim bunlardan? İlla cildiye şart mı? Bu arada cildim biraz kalın ve yağlı. Bildiğiniz bir ilaç, kür var mı?
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Hocam cildiye size krem ve hap yazar 1 ay kullanırsanız çözülür.
Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 gevsek_uzman dedi: Hocam cildiye size krem ve hap yazar 1 ay kullanırsanız çözülür. Genişletmek için tıkla... Evde bir tane keçi sütlü sabun var ama cok işe yaramıyor Muhtemelen annemden cildiyeye randevu aldırcağım
gevsek_uzman dedi: Hocam cildiye size krem ve hap yazar 1 ay kullanırsanız çözülür. Genişletmek için tıkla... Evde bir tane keçi sütlü sabun var ama cok işe yaramıyor Muhtemelen annemden cildiyeye randevu aldırcağım
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 27 Ekim 2022 #4 Sakın sivilcelere dokunma izi ölene kadar geçmez. Pek aldırma ergenlik sivilceleri. Kendiliğinden kaybolur. Kendimden biliyorum.
Sakın sivilcelere dokunma izi ölene kadar geçmez. Pek aldırma ergenlik sivilceleri. Kendiliğinden kaybolur. Kendimden biliyorum.