Umut5s Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:46 #1 Merhaba, günlük tıraş oluyorum ve cildim jilete karşı hassaslaşmaya başladı. Tıraş olurken önerileriniz var mı ve tıraş sonrası sivilce oluşumlarına karşı krem vb. öneriniz var mı?
Merhaba, günlük tıraş oluyorum ve cildim jilete karşı hassaslaşmaya başladı. Tıraş olurken önerileriniz var mı ve tıraş sonrası sivilce oluşumlarına karşı krem vb. öneriniz var mı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.256 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Cumartesi 20:47 #2 Siyah noktaya siyah nokta bandı ve bal+karbonat+su karışımı olabilir.
U UlquiA Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:01 #3 Duzgun bir yuz temizleme jeli alip gunluk kullanmalisiniz. Gidip ucuz almayin. Cerave nemlendiri ve temizleme jeli alirsaniz baya ise yarar.
Duzgun bir yuz temizleme jeli alip gunluk kullanmalisiniz. Gidip ucuz almayin. Cerave nemlendiri ve temizleme jeli alirsaniz baya ise yarar.