hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2022 #1 İlk defa oluyor bu durum. Normalde dudağımın üstünde sivilce çıkıyordu ve kendi kendine geçiyordu. Ama bu sivilce dudağımı da şişirdi. Dudağımın sol tarafı kalın sağ tarafı ince duruyor. Kendi kendine geçer mi beklesem?
İlk defa oluyor bu durum. Normalde dudağımın üstünde sivilce çıkıyordu ve kendi kendine geçiyordu. Ama bu sivilce dudağımı da şişirdi. Dudağımın sol tarafı kalın sağ tarafı ince duruyor. Kendi kendine geçer mi beklesem?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 11 Kasım 2022 #2 Elinle ısıtarak masaj yap. Yumuşayınca başını koparıp parmaklarınla sık.