Sivilceler için ne yapılabilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar yüzümde iki tane sivilce çıktı ve hem acıyor bazen hem de çok kötü gözüküyor. Bunun için ne yapmalıyım? Yapabileceğim en sağlıklı yöntem nedir? Teşekkürler simdiden.

Büyüyünce geçiyor. Yüzün yağlı ise kükürtlü sabun al o çok iyi geliyor.

Kanka normal sivilceyse bir şey olmaz sana uygun sivilce kremi ile günlük temizlersin veya hiçbir şey yapmazsın kendi kendine geçer fakat hava alması şartıyla.

Ben evde yetiştirdiğim Aloe Vera'yı sürüyorum, faydası oluyor iyi kötü düzenli kullanınca. Eğer uygulayacaksan küçük bir yerde dene 1 saat bekle ve yıka. Bir süre bekle, bir şey olmazsa yüzüne sür jeli, 1 saat falan dur ve yıka iyice.

Doktora gitmen daha iyi olur.

Kanka normal sivilceyse bir şey olmaz sana uygun sivilce kremi ile günlük temizlersin veya hiçbir şey yapmazsın kendi kendine geçer fakat hava alması şartıyla.
Ne kadar zamanda geçer hocam?

Teşekkür ederim herkese.

Okula gidiyorsundur, her tenefüs yüzünü yıka. Elin ile yüzüne dokunma normal zamanda. Yediklerine dikkat et. İstersen en iyi sivilce önleyici ilacını kullan ama o yediğim 2-3 çikolatanın önüne geçemez. Sivilce kremleri al ve yüzünü hep temiz tut. Yastığın kılıfını değiştir, saçın uzunsa ve yüzüne değiyorsa -alın hariç- kestir saçını. 4 yıllık sivilce kariyerimde böyle mücadele ediyorum ve şuan sadece sivilce lekelerim var.

Teşekkür ederim hocam çikolata olayını biraz azaltmam lazım galiba ayrıca yüz yıkama olayını da daha clm arttirmam lazım. Tesekkur ederim hocam.

Teşekkür ederim hocam çikolata olayını biraz azaltmam lazım galiba ayrıca yüz yıkama olayını da daha clm arttirmam lazım. Tesekkur ederim hocam.
Çikolata, mısır patlağı, unlu mamüllerde geçerli yani yağlı olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…