Yaklaşık 10 farklı cildiye doktoruna gittim -seboreik dermatit yüzünden- ve sivilce için verdikleri bir sürü kremi denedikten sonra tek cidden işe yarayanı Acnemix oldu. Reçetesiz fiyatı 50TL civarı. (Haplar konusunda herhangi bir bilgim yok.)
Tek çözüm: Aknetrent - Roaccutane yıllardır burnumdaki sivilcelere hiç bir şey yapamadım. Gittim merhem üstüne merhem sürdüm eczanelerden kremler aldım. Tonlarca para verdim hiçbir şey yapmadı. Benim sana tavsiyem hap tedavisidir. 3 ay kullanma ile kurtuldum daha devam ettiremedim. İlacın yan etkileri mevcut: Bel ağrısı, dudakta kuruma gibi. Diyeceğim tek şey gülü seven dikenine katlanır.
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere sivilce sorunum var. Doktora gittim fakat ilaçları pek işe yaramadı. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Sebamed Clear Face Sivilce ve Akne Karşıtı Kompakt 100 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Zoretanin ve Roaccutane tek çare farklı ilaç adı verenlere kanmamalısın. Kan tahlili ve kırmızı reçete ile satılıyordu bu ilaçlar. Çok riskli değil ama kullanmadan önce imza attırıyorlar. Ben Zoretanin kullandım 6 ay sonra hiçbir şey kalmadı.
Bana hiçbir şey olmadı. Biraz belde bazen ağrılar oluyordu ve dudaklarım kuruyordu. Saçlarımda kuruma yüzünden beyaz beyaz şeyler dökülüyordu. Bıraktıktan sonra her şey düzeldi 3-4 güne.
Tek çözüm: Aknetrent - Roaccutane yıllardır burnumdaki sivilcelere hiçbir şey yapamadım. Gittim merhem üstüne merhem sürdüm eczanelerden kremler aldım. Tonlarca para verdim hiçbir şey yapmadı. Benim sana tavsiyem hap tedavisidir. 3 ay kullanma ile kurtuldum daha devam ettiremedim. İlacın yan etkileri mevcut: Bel ağrısı, dudakta kuruma gibi. Diyeceğim tek şey gülü seven dikenine katlanır.
Karaciğeri ele verdiren bir ilacı yazarken keşke ne tür yan etkileri olduğunu yazsaydınız. Dudak kuruma kesin olarak karşınıza çıkan bir yan etki. İlacı kullanmadan önce ve kullanırken karaciğer testleri yaptırmak şart. Normal dozun çok fazla katında A vitamini vardı galiba bu ilaçlarda. Eğer 18 yaşından küçüksen hiç kullanmana gerek yok. Bıraktığın zaman tekrar çıkacak ergenlikten dolayı. Bu ilaç hormon açısından normal olan ama sivilceleri diğer yöntemlerle geçmeyen insanlar için. Sivilceyi vücut yok edemiyor ve verilen ilaçlar etkili olmadığı durumda kullanılıyor. Sivilce tekrar çıkabilir yani. Ama 22 yaşını geçmiş normal bir insanda sivilce oluşsa bile geçer diyetle. İşte o geçmeyen yıllarca duran sivilceli insanlar için var bu ilaç. Normal insanın kullanmasına gerek yok. Benim sırtımda sivilceler oluşmuştu. Yukarıda arkadaş söyledi Acnemix ile geçmişti. Acnemix kullanmasa idim 3 aya geçerdi, kullandım 3 günde geçti. Alıntıladığım yazıda adı geçen ilaç kırmızı reçeteli ağır yan etkileri olan adam öldürebilecek bir ilaç. 22 yaşından büyük ve en az 1 yıldır geçmeyen sivilceleriniz varsa kullanılabilir. Ondan daha zararsız olarak da sivilce yaktırma yöntemini tercih edin.