Sivilceler yüzünden uyuyamamak

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba yüzüm bu halde çok kötüyüm sivilceler ağrıyor ve çok kaşınıyor akşam yüzümü yastığa koyduğumda çok fazla kaşınıyor ve bunun yüzünden uyuyamıyorum doğru düzgün hastanede randevu bulamadım henüz eczaneye gidip durumu anlatsam idare etmek için bir krem verir mi reçetesiz bana veya sizin bir öneriniz var mı?

Birisi sağ diğeri sol yanağım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230615_111852.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 300
  • IMG_20230615_111917.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 204
Hastane yerine Sağlık ocağının size yakın olan birisine gidin doktor tavsiyesi olmadan ilaç yazdırmayın.

İdarelik geçiştirmemenizi öneririm yüz önemli çünkü. Devlet hastanesine randevu alamıyorsanız eğer para verip özele gitmenizi tavsiye ederim cildinizin durumuna göre doktorunuz size uygulayacağı tedaviden bahseder. Özele gitme imkanınız yok ise devlet hastanesinde sabah erken saatlerde giderseniz sanırım orada randevu alabilmeniz mümkün. Eğer MHRS'den alamıyorsanız geçerli bu söylediğim.

Kardeş vallahi senin arı gönderisinden profile bakayım dedim bir, sivilce konusuna denk gelince de boş bırakmayım dedim. D

Ben de aynı şekilde ergenlikle bu derece fazla sivilcelerle muhatap olmuştum maalesef bu iş kremle peelingle vs geçmez cildiyeye git paşalar gibi aknetrend tarzı haplar verecektir doktor 1 yıl içinde tertemiz olacak yüzün emin olabilirsin.

Daha önce 6 ay tetradox kullandım tertemiz olmuştu ama bıraktıktan 6-7 ay sonra yine böyle oldu zaten herkes diyordu o hap temizliyor ama sonra geri çıkıyor diye doğruymuş.

Aknetrend kullandın mı sen bu arada?

Yastığını ve yastık kılıfını temiz tut. Hastane konusuna gelirsek dermatolog bölümünden MHRS'den randevu al. Kafana göre ilaçlar kullanma. Daha sonra sana zararı dokunabilir, derini bozabilir. Yaşadım. Sık sık güneşe çıkmayı ihmal etme.

Randevu alacağım ama boş olmasına rağmen hastaneler çıkmıyor alamıyorum onun dışında güneşe çıkınca çok daha fazla kaşınıyor yüzüm.

Daha önce 6 ay tetradox kullandım tertemiz olmuştu ama bıraktıktan 6-7 ay sonra yine böyle oldu zaten herkes diyordu o hap temizliyor ama sonra geri çıkıyor diye doğruymuş.

Aknetrend kullandın mı sen bu arada?

6 ay vs kullanmıcan etkili olması için ben 1 seneye yakın kullandıydım aknetrent mis gibi oldu daha da çıkmadı tabii doktor nasıl yazdıysa öyle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…