snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar sivilceyi iziyle beraber yok edecek krem veya hap markası var mı? Eczanede satılsın. İnternet güvenilir değil.
Arkadaşlar sivilceyi iziyle beraber yok edecek krem veya hap markası var mı? Eczanede satılsın. İnternet güvenilir değil.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 12 Ekim 2022 #2 Ergenlik sivilceleri korkmana gerek yok fazla kafana takma ve sivilceleri patlatma yeter. Yaşın ilerledikçe azalır.
Ergenlik sivilceleri korkmana gerek yok fazla kafana takma ve sivilceleri patlatma yeter. Yaşın ilerledikçe azalır.
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #3 KURAL BİLMEYEN dedi: Ergenlik sivilceleri korkmana gerek yok fazla kafana takma ve sivilceleri patlatma yeter. Yaşın ilerledikçe azalır. Genişletmek için tıkla... Yaş 15 anımda var 2 tane bide izleri var
KURAL BİLMEYEN dedi: Ergenlik sivilceleri korkmana gerek yok fazla kafana takma ve sivilceleri patlatma yeter. Yaşın ilerledikçe azalır. Genişletmek için tıkla... Yaş 15 anımda var 2 tane bide izleri var
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 13 Ekim 2022 #4 snezzy dedi: Yaş 15 anımda var 2 tane bir de izleri var Genişletmek için tıkla... Geçer korkma sadece sivilcelere dokunma yeter yoksa hiçbir zaman izi geçmez.
snezzy dedi: Yaş 15 anımda var 2 tane bir de izleri var Genişletmek için tıkla... Geçer korkma sadece sivilcelere dokunma yeter yoksa hiçbir zaman izi geçmez.
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 13 Ekim 2022 #5 Yapabileceğin en iyi şey trans yağ içeren ürünlerden cips, işlenmiş yağlı gıdalar, fastfood vb. elinden geldiği kadar uzak durmak. Hayatına hareket kat yemek yedikten 45 dakika - 1 saat sonra yürüyüşe çık. Bunun dışında genetikte önemli faktör.
Yapabileceğin en iyi şey trans yağ içeren ürünlerden cips, işlenmiş yağlı gıdalar, fastfood vb. elinden geldiği kadar uzak durmak. Hayatına hareket kat yemek yedikten 45 dakika - 1 saat sonra yürüyüşe çık. Bunun dışında genetikte önemli faktör.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 13 Ekim 2022 #6 snezzy dedi: Yaş 15 anımda var 2 tane bide izleri var Genişletmek için tıkla... Sivilce kremleri var bunun için. Ben bir ara kullanmıştım. Eczanelerden de temin edebilirsin bu kremi.
snezzy dedi: Yaş 15 anımda var 2 tane bide izleri var Genişletmek için tıkla... Sivilce kremleri var bunun için. Ben bir ara kullanmıştım. Eczanelerden de temin edebilirsin bu kremi.