Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #11 PCancer dedi: Arkadaşlar yanımda sivrisinek uçuyordu ışığı yakmaya kalktım ve derin nefes aldım ağzımdan. Tam o anda boğazıma girdiğini hissettim ve refleks olarak yuttum. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, olsa olsa başkasının kanı midenize girmiştir.
PCancer dedi: Arkadaşlar yanımda sivrisinek uçuyordu ışığı yakmaya kalktım ve derin nefes aldım ağzımdan. Tam o anda boğazıma girdiğini hissettim ve refleks olarak yuttum. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, olsa olsa başkasının kanı midenize girmiştir.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 21 Haziran 2020 #12 Protein protein, bir şey olmaz.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Haziran 2020 #13 Bir şey olmaz ama sakın sinek ilacı içme. Tarladaki bir adama arkadaşı ilaç iç demişti ve adam yoğun bakımda ölmüştü.
Bir şey olmaz ama sakın sinek ilacı içme. Tarladaki bir adama arkadaşı ilaç iç demişti ve adam yoğun bakımda ölmüştü.
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 21 Haziran 2020 #14 Allah'ın izniyle uyandım ölmedim teşekkür ederim.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #15 Clarence Morrow dedi: Bir şey olmaz ama sakın sinek ilacı içme. Tarladaki bir adama arkadaşı ilaç iç demişti ve adam yoğun bakımda ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle insanlar var mı?
Clarence Morrow dedi: Bir şey olmaz ama sakın sinek ilacı içme. Tarladaki bir adama arkadaşı ilaç iç demişti ve adam yoğun bakımda ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle insanlar var mı?
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #16 Silinen üye dedi: Cidden böyle insanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
TISS Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 151 21 Haziran 2020 #17 Silinen üye dedi: Cidden böyle insanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Cidden böyle insanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 21 Haziran 2020 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 21 Haziran 2020 #19 132923 dedi: Bir şey olmaz. Ama sineği öldürsün diye sinek ilacı içeyim falan demeyin sakın. Genişletmek için tıkla... Çok garip insanlar var .
132923 dedi: Bir şey olmaz. Ama sineği öldürsün diye sinek ilacı içeyim falan demeyin sakın. Genişletmek için tıkla... Çok garip insanlar var .
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 21 Haziran 2020 #20 Tadı nasıl?