P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #1 Sivrisineklerden bıktım, yok mu kesin çözüm bilen? İlaç milac boş bunlara. Bu sabah nöbetteyim, kimseyi yatak hava üssüne almamaya kararlıyım.
Sivrisineklerden bıktım, yok mu kesin çözüm bilen? İlaç milac boş bunlara. Bu sabah nöbetteyim, kimseyi yatak hava üssüne almamaya kararlıyım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 27 Temmuz 2020 #2 Düzgün sineklik kullanımı. Eve çok girip çıkılıyorsa ek olarak daire kapısına perde asılması.
I ImWaFFleszz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 13 27 Temmuz 2020 #3 Evine Klima al camı sabahları aç akşam açma pek sivrisinek geleceğini sanmıyorum.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Temmuz 2020 #4 Camlara sineklik koyabilirsin aslında.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 27 Temmuz 2020 #5 Camlara sineklik takmak kesin çözüm. Onun dışında boşa kürek çekersiniz.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 27 Temmuz 2020 #6 Yatmadan 1 saat kadar önce perdeyi sonuna kadar açıyorsunuz ve ışıkları yakıyorsunuz. Yatarken pencereyi kapatıp dışarıda uyuyorsunuz böylece sinekler odanızda hapsoluyor. Kesin çözüm
Yatmadan 1 saat kadar önce perdeyi sonuna kadar açıyorsunuz ve ışıkları yakıyorsunuz. Yatarken pencereyi kapatıp dışarıda uyuyorsunuz böylece sinekler odanızda hapsoluyor. Kesin çözüm
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.349 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #7 Sivrisineklerde işe yarıyor mu bilmiyorum ama mavi ışık gibi bir şey var sinek yaklaştığında mangal kömürü gibi ediyor ondan alabilirsiniz.
Sivrisineklerde işe yarıyor mu bilmiyorum ama mavi ışık gibi bir şey var sinek yaklaştığında mangal kömürü gibi ediyor ondan alabilirsiniz.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Temmuz 2020 #8 Ekin Altınkaynak dedi: Sivrisineklerden bıktım, yok mu kesin çözüm bilen? İlaç milac boş bunlara. Bu sabah nöbetteyim, kimseyi yatak hava üssüne almamaya kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Camları ve evin kapılarını hiç açmayın. Evde bulunan sinekleri de gördükçe öldürün. Tüm sinekleri öldürünce olayı kesin çözmüş olacaksınız.
Ekin Altınkaynak dedi: Sivrisineklerden bıktım, yok mu kesin çözüm bilen? İlaç milac boş bunlara. Bu sabah nöbetteyim, kimseyi yatak hava üssüne almamaya kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Camları ve evin kapılarını hiç açmayın. Evde bulunan sinekleri de gördükçe öldürün. Tüm sinekleri öldürünce olayı kesin çözmüş olacaksınız.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Temmuz 2020 #9 8.5 liraya cırt cırtlı sineklik aldım şu an tek gördüğüm kör sinekler. Onları da akşamları ışığı kapatarak hallediyorum.
8.5 liraya cırt cırtlı sineklik aldım şu an tek gördüğüm kör sinekler. Onları da akşamları ışığı kapatarak hallediyorum.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #10 Vavien. dedi: Düzgün sineklik kullanımı. Eve çok girip çıkılıyorsa ek olarak daire kapısına perde asılması. Genişletmek için tıkla... Kardeşim var sürekli balkonun sinekligini açık bırakıyor. Yanı ben de bir yere kadar kontrol edebiliyorum.
Vavien. dedi: Düzgün sineklik kullanımı. Eve çok girip çıkılıyorsa ek olarak daire kapısına perde asılması. Genişletmek için tıkla... Kardeşim var sürekli balkonun sinekligini açık bırakıyor. Yanı ben de bir yere kadar kontrol edebiliyorum.