muratknn Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer Hell, Norway 27 Temmuz 2020 #11 Alkol.
Apollo 11 Decapat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Astrofizik 27 Temmuz 2020 #12 Şu fişe takılan sinek ilaçları var ya, onu bir dönem kullanmıştım. Onlar işe yarıyor.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #13 Vavien. dedi: Düzgün sineklik kullanımı. Eve çok girip çıkılıyorsa ek olarak daire kapısına perde asılması. Genişletmek için tıkla... Kardeşim var sürekli balkonun sinekligini açık bırakıyor. Yanı ben de bir yere kadar kontrol edebiliyorum. Apollo 11 dedi: Şu fişe takılan sinek ilaçları var ya, onu bir dönem kullanmıştım. Onlar işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullanıyordum bende maalesef iş görmedi.
Vavien. dedi: Düzgün sineklik kullanımı. Eve çok girip çıkılıyorsa ek olarak daire kapısına perde asılması. Genişletmek için tıkla... Kardeşim var sürekli balkonun sinekligini açık bırakıyor. Yanı ben de bir yere kadar kontrol edebiliyorum. Apollo 11 dedi: Şu fişe takılan sinek ilaçları var ya, onu bir dönem kullanmıştım. Onlar işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullanıyordum bende maalesef iş görmedi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 27 Temmuz 2020 #14 Prize takılan sineksavarlar var. Onlar kaçırıyordu bende. Bir araştır derim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 27 Temmuz 2020 #15 O zaman Raid'in prize takılan zımbırtılarını öneririm. Memlekette kullanmıştım zamanında. İş yapıyor.
O zaman Raid'in prize takılan zımbırtılarını öneririm. Memlekette kullanmıştım zamanında. İş yapıyor.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.660 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2020 #16 Uyumadan önce DEET içeriği fazla olan Sivrisinek kovucu alabilirsiniz. OFF güzel bir çözüm uyumadan önce sürün uyuyun. Bazı doğal yöntemler var ama ne kadar işlevsel olur bilmem.
Uyumadan önce DEET içeriği fazla olan Sivrisinek kovucu alabilirsiniz. OFF güzel bir çözüm uyumadan önce sürün uyuyun. Bazı doğal yöntemler var ama ne kadar işlevsel olur bilmem.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 27 Temmuz 2020 #17 Mor Işıklı elektrik veren cihazlar var geçen BİM'de bile vardı
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #18 O zaman tekrardan prize takilanlardan alayım. Bu arada ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Eğer cevap veremezsem uyuya kalmışımdır. Herkese iyi geceler.
O zaman tekrardan prize takilanlardan alayım. Bu arada ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Eğer cevap veremezsem uyuya kalmışımdır. Herkese iyi geceler.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 27 Temmuz 2020 #19 Arılar için yayvan bi tabağa türk kahvesi koyup yakıyorduk, sinekler için işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsiniz.
Arılar için yayvan bi tabağa türk kahvesi koyup yakıyorduk, sinekler için işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsiniz.
W WD40 Ziyaretçi 27 Temmuz 2020 #20 Sineklik kullanmak. Odada mor ışık yayan sinek tuzaklarından kullanmak. Dünyaya VIP olarak gelmişim. Ne olursa olsun sinek ısırmıyor beni
Sineklik kullanmak. Odada mor ışık yayan sinek tuzaklarından kullanmak. Dünyaya VIP olarak gelmişim. Ne olursa olsun sinek ısırmıyor beni