modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Re4 için yama arıyordum. Bu arkadaşların sitesine girdim Client uygulamasını indirdim, kurarken böyle bir uyarı verdi. Virüs yoktur değil mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-26 171933.png 66,2 KB · Görüntüleme: 98
Re4 için yama arıyordum. Bu arkadaşların sitesine girdim Client uygulamasını indirdim, kurarken böyle bir uyarı verdi. Virüs yoktur değil mi?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 Remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği virus total'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok.
Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 Remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği virus total'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 cumali_032 dedi: Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği VirusTotal'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sonuçlarında da uyarı verdi kırmızı 2 3 tane o yüzden güvenemedim. Sen denediysen gönül rahatlığıyla kuruyorum o zaman.
cumali_032 dedi: Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği VirusTotal'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sonuçlarında da uyarı verdi kırmızı 2 3 tane o yüzden güvenemedim. Sen denediysen gönül rahatlığıyla kuruyorum o zaman.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 modric dedi: VirusTotal sonuçlarında da uyarı verdi kırmızı 2 3 tane o yüzden güvenemedim. Sen denediysen gönül rahatlığıyla kuruyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sıkıntı yok. O 2-3 tanesi false positive, virüs olsa 10-15 tane trojan çıkardı zaten trojan yerine veya farklı bir şey, problem yok.
modric dedi: VirusTotal sonuçlarında da uyarı verdi kırmızı 2 3 tane o yüzden güvenemedim. Sen denediysen gönül rahatlığıyla kuruyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sıkıntı yok. O 2-3 tanesi false positive, virüs olsa 10-15 tane trojan çıkardı zaten trojan yerine veya farklı bir şey, problem yok.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #5 2 3 tane Avdan bir şey olmaz.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #6 cumali_032 dedi: Evet hocam sıkıntı yok. O 2-3 tanesi false positive, virüs olsa 10-15 tane trojan çıkardı zaten trojan yerine veya farklı bir şey, problem yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
cumali_032 dedi: Evet hocam sıkıntı yok. O 2-3 tanesi false positive, virüs olsa 10-15 tane trojan çıkardı zaten trojan yerine veya farklı bir şey, problem yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #7 cumali_032 dedi: Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 Remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği virus total'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Cumali benim attığım konuya baksana tekrar.
cumali_032 dedi: Evet güvenilir. Geçen gün Resident Evil 4 Remake bitirdim. Virüs yok ve sıkıntı yok. Güvenilirliği virus total'den ve kendi clientlerinden belli ilk başta bende tereddütlüydüm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Cumali benim attığım konuya baksana tekrar.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 26 Ocak 2024 #8 Resident Evil Village ve It Takes Two için yaptıkları yamaları kullandım, bir sorun olmadı. Güvenilir.
Resident Evil Village ve It Takes Two için yaptıkları yamaları kullandım, bir sorun olmadı. Güvenilir.