xSharge0 Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Bu sorunu nasıl çözebilirim her açtığımda tekrarlanıyor.
Portakal53 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 654 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520 80WK I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2025 #11 xSharge0 dedi: Asusun sitesindekileri de denedim aslında eski onlar sanırsam. Genişletmek için tıkla... Garip-_- Artı 0 Eksi
xSharge0 dedi: Asusun sitesindekileri de denedim aslında eski onlar sanırsam. Genişletmek için tıkla... Garip-_-
KS KS xSharge0 Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #12 Ben10Ultimate dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp kodları sırasıyla girin ve bilgisayarı tüm işlemler bittikten sonra yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Bu da bir işe yaramadı ama teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp kodları sırasıyla girin ve bilgisayarı tüm işlemler bittikten sonra yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Bu da bir işe yaramadı ama teşekkürler.