Siyah ekran sorunu

Attil

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Yaklaşık 1 aydır bu sorunla karşılaşıyorum. Çoğu zaman bilgisayarı açtığımda windovs gelecekken gelmiyor ekran kararıyor. Kararıyor dediğim tamamen kararma söz konusu monitörde yalnız alttaki ışığı yanıyor. Sanki fişe takılı da kasaya bağlı değil. Her seferinde kasadan restar düğmesiyle başlatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar zaten yeni yani toz falan problemi deyil. Heryere baktım ama çoğu yerde ekran kararıyor ama fare imleci gozüküyor bende ise komple ekran kapanıyor. Windows'un da tüm güncellemelerini yaptım. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...
AMD FX 8320
AMD R9 270 OC
Kingston hyper blue 8 gb
WD 500 gb
Thermaltake 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak AMD FX 8233 diye bir işlemci yok. Senin sorunun ekran kartı driver hatasına benziyor. Ekran kartının driverini tamamen kaldırıp yeniden kur.
Şu linkten DDU programı indir. Programla driver'ini tamamen sistemden kaldır. Tekrar kur.

Pardon FX 8320/ Ekran kartini guncelledim defalarca hatta betadan sonra bu sorun oldu dige bir eski sürümünü indirdim ama sonuç aynı :(

Hayır Bios ekrani geliyor sonra Vindovs gelmesi gerekirken ekran kararıyor. Normal kapatmadan sonra olan No input signal yazıp tamamen siyah oluyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı