Pajero Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #11 342746 dedi: Şuan PC'den yazıyorsunuz sanırım? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan kendi bilgisayarımdan yazıyorum ama sanırım yardım alamayacağım teşekkürler... Konu kapanabilir
342746 dedi: Şuan PC'den yazıyorsunuz sanırım? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan kendi bilgisayarımdan yazıyorum ama sanırım yardım alamayacağım teşekkürler... Konu kapanabilir
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 16 Şubat 2021 #12 Pajero dedi: Hayır şuan kendi bilgisayarımdan yazıyorum ama sanırım yardım alamayacağım teşekkürler... Konu kapanabilir Genişletmek için tıkla... Hocam önemli bir bilginiz yok ise bir format USB'si hazırlayıp BİOS'dan boot edin ve temiz kurulum yapın.
Pajero dedi: Hayır şuan kendi bilgisayarımdan yazıyorum ama sanırım yardım alamayacağım teşekkürler... Konu kapanabilir Genişletmek için tıkla... Hocam önemli bir bilginiz yok ise bir format USB'si hazırlayıp BİOS'dan boot edin ve temiz kurulum yapın.