Siyah ekran sorunu

FikRekt

Hectopat
Bügün upgrade yaptım MSI 1660 Gaming X ekran kartı R5 3600 sharkon 650W PSU V2 bu parçaları taktım bilgisayarıma ama siyah ekranla karşılaştı. Çözümü nedir acaba? Anakartım ASUS Prime A320M R-SI yardımcı olursanız sevinirim. Önceden RX560 ve R3 1200 kullanıyordum 450W PSU.

Sistem açıldıktan sonra mı siyah ekran oldu?Siyah ekran dediğiniz,no signal sorunu mu?

Anakartınız 4801 bios sürümünden sonra 3. nesil Ryzenlara destek veriyor. Bios güncel değilse güncelleyin.

Klavye mouse var no signal yazısı yok direkt siyah ekranda kalıyorum
Ekran kartı sürücüsünü kurdunuz mu?Tüm internet,ses ve chipset sürücülerini kurun.Bios güncellenebilir ama bilmiyorsanız dikkat edin.Rehberlere bakın.Tüm windows updatelerini yapın.Siyah ekran olurken klavyeden Alt+tab komutları ile yoklayın bakalım,monitörde herhangi bir hareketlenme oluyor mu?Ben en başta ekran kartınızdan şüphelendim ama görüntü kesilmemiş.Yazılımsal olabilir,kullandığınız kabloyu da kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…