Siyah ekran ve imleç görünümü kendi kendine çözüldü

M3GTR

Kilopat
Daha fazla  
Bugün laptopumu açtığımda siyah ekran görünüyordu ama mouse imleci de vardı. İlk başta güç düğmesine basarak yeniden başlatmayı denedim olmadı. Sonra İnternet'ten çözümünü aramaya başladım. Tam bir tanesini deneyecekken açtığım laptopun kapandığını gördüm. Tekrar açtığımda normale dönmüştü. Bu sorun neden kaynaklı olmuş olabilir ve başka zaman olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün laptopumu açtığımda siyah ekran görünüyordu ama mouse imleci de vardı. İlk başta güç düğmesine basarak yeniden başlatmayı denedim olmadı. Sonra İnternet'ten çözümünü aramaya başladım. Tam bir tanesini deneyecekken açtığım laptopun kapandığını gördüm. Tekrar açtığımda normale dönmüştü. Bu sorun neden kaynaklı olmuş olabilir ve başka zaman olur mu?

Sanıırm sistem dosyaları zarar gördü sis güncelleme yaptığınızda düzelebilir başlangıç sorunlarını gideren programlar var onları kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı