Hocam ilk başta LoL'deyken oyun donuyordu, sonrasında siyah ekran geliyordu (bu sırada arkada oyun sesleri geliyordu). Sonrasında monitör gidiyordu.
En son bugün de "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası aldım. Minidump'ımı bırakıyorum analizlerseniz sevinirim.
Başka bir şey gerekiyorsa belirtirseniz halledeyim, teşekkürler.
Hocam ilk başta LoL'deyken oyun donuyordu, sonrasında siyah ekran geliyordu (bu sırada arkada oyun sesleri geliyordu). Sonrasında monitör gidiyordu.
En son bugün de "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası aldım. Minidump'ımı bırakıyorum analizlerseniz sevinirim.
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...