Siyah ekran

kafkef89

Hectopat
Kek günü
Arkadaşlar, benim oyun esnasında siyah ve mavi ekran alma sorunum var. Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kartı garanti kapsamında servise göndereceğim ancak göndermeden önce siyah ve mavi ekranın ekran kartından kaynaklı olduğuna emin olmak istiyorum. Sorum şu siyah ekran aldığım zaman bilgisayar çalışırken ekran kartını söküp satın aldığım VGA kablosunu ana karta takıp görüntü almaya çalışacağım bu hareketin ekran kartına bir zararı olur mu? VGA kablosunu ana karta taktıktan sonra masa üstünü görebilir miyim?

Arkadaşlar, benim oyun esnasında siyah ve mavi ekran alma sorunum var. Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kartı garanti kapsamında servise göndereceğim ancak göndermeden önce siyah ve mavi ekranın ekran kartından kaynaklı olduğuna emin olmak istiyorum. Sorum şu siyah ekran aldığım zaman bilgisayar çalışırken ekran kartını söküp satın aldığım VGA kablosunu ana karta takıp görüntü almaya çalışacağım bu hareketin ekran kartına bir zararı olur mu? VGA kablosunu ana karta taktıktan sonra masa üstünü görebilir miyim?
Ben de de siyah ekran oluyordu. Windows 10 2004 versiyonu. Sistem açılıyor, windows login oluyor ve siyah ekran da imleç hareketli duruyordu öylece. Windows 10'da güç ayarlarında Hızlı Başlat seçeneğini devre dışı bıraktım, şu anda siyah ekran vermiyor. Donanımsal ise bilemem. Çalışırken işlem yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı