V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 PSP 1000IMI kırılmış versiyondan çıkarırken yanlışlıkla önemli dosyasını sildim ve siyah ekranda kaldı. Işığı yanıyor ama siyah ekranda düzeltilir mi? Bütçem yok maalesef yeni konsol almakla uğraşamam. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
PSP 1000IMI kırılmış versiyondan çıkarırken yanlışlıkla önemli dosyasını sildim ve siyah ekranda kaldı. Işığı yanıyor ama siyah ekranda düzeltilir mi? Bütçem yok maalesef yeni konsol almakla uğraşamam.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Sistemi bir şekilde sıfırlayıp yeniden Kırman gerekebilir.
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 Yerayay dedi: Sistemi bir şekilde sıfırlayıp yeniden kırman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sistemi nasıl sıfırlayabilirim bir fikriniz var mı?
Yerayay dedi: Sistemi bir şekilde sıfırlayıp yeniden kırman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sistemi nasıl sıfırlayabilirim bir fikriniz var mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 @ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 Yerayay dedi: @ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun şu an şehir dışındayım eve geldiğim an deneyeceğim bir aksilik olursa yazarım. Yerayay dedi: @ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu recovery mod kırık konsollar için maalesef. Loki Laufeyson cevap? Son düzenleme: 16 Mart 2025
Yerayay dedi: @ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun şu an şehir dışındayım eve geldiğim an deneyeceğim bir aksilik olursa yazarım. Yerayay dedi: @ValveVerse recovery moda alman lazım bu videoda anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu recovery mod kırık konsollar için maalesef. Loki Laufeyson cevap?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 @ValveVerse tamamda senin konsol kırık değil miydi?
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Yerayay dedi: @ValveVerse tamamda senin konsol kırık değil miydi? Genişletmek için tıkla... Pro'yu silmiştim en sonda Infinity'i silecektim yanlışlıkla konsol sistemini sildim.
Yerayay dedi: @ValveVerse tamamda senin konsol kırık değil miydi? Genişletmek için tıkla... Pro'yu silmiştim en sonda Infinity'i silecektim yanlışlıkla konsol sistemini sildim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #8 @ValveVerse bunu dene bide. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@ValveVerse bunu dene bide. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #9 Yerayay dedi: @ValveVerse bunu dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir tepki gelmedi si, yah ekranda hala.
Yerayay dedi: @ValveVerse bunu dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir tepki gelmedi si, yah ekranda hala.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #10 @ValveVerse o zaman tamirciden başka çare kalmıyor.