A Arda.TANER Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayar açılırken siyah ekran'da bazı yazılar yazıyor ben bu yazıları anlamadım sizinde bir bakmanızı istedim. Bu yazılar bir sorunsa nasıl çözebilirim ? Resim : Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2015
Arkadaşlar bilgisayar açılırken siyah ekran'da bazı yazılar yazıyor ben bu yazıları anlamadım sizinde bir bakmanızı istedim. Bu yazılar bir sorunsa nasıl çözebilirim ? Resim :
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2015 #2 Masaüstü ise SATA kablonu kontrol et ve BIOS'u varsayılan değerlere getir.
A Arda.TANER Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #3 Tamam yalnız bilgisayarın elektrik kablosunu fişten çıkarıp taktığımda sorun çözüldü.
Nurtzn Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2021 #4 Arda.TANER dedi: Tamam yalnız bilgisayarın elektrik kablosunu fişten çıkarıp taktığımda sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende oyle sorun var. Nasıl hallettin?
Arda.TANER dedi: Tamam yalnız bilgisayarın elektrik kablosunu fişten çıkarıp taktığımda sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende oyle sorun var. Nasıl hallettin?