I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar kasamdan çok memnunum. Fakat yan paneli cama benzeyen bir plastikten oluşuyor. Ben harici olarak siyah filmli bir temperli camı nerden bulabilirim? Yada bulmam mümkün müdür?
Arkadaşlar kasamdan çok memnunum. Fakat yan paneli cama benzeyen bir plastikten oluşuyor. Ben harici olarak siyah filmli bir temperli camı nerden bulabilirim? Yada bulmam mümkün müdür?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Camcılardan yaptırabilirsin belki.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 25 Mayıs 2021 #3 Mehmet A dedi: Camcılardan yaptırabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi kapağı çıkarıp camcılara götürüp aynısını yaptırabilirsiniz.
Mehmet A dedi: Camcılardan yaptırabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi kapağı çıkarıp camcılara götürüp aynısını yaptırabilirsiniz.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.196 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Hadi buldunuz diyelim peki kasaya uyacak mı? Bu arada kasanızın modeli nedir?
I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Spade427 dedi: Hadi buldunuz diyelim peki kasaya uyacak mı? Bu arada kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bulmak ile alakası yok. Camcıya plastiğini götürüp aynı boyutta yaptırabilirim. Arkadaşlar doğru söylüyor aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.
Spade427 dedi: Hadi buldunuz diyelim peki kasaya uyacak mı? Bu arada kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bulmak ile alakası yok. Camcıya plastiğini götürüp aynı boyutta yaptırabilirim. Arkadaşlar doğru söylüyor aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Onu yaptırana kadar sıfırdan kasa alırsınız.
I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #7 MendelsOrange dedi: Onu yaptırana kadar sıfırdan kasa alırsınız. Genişletmek için tıkla... O kadar pahalı mı olacak? Kasamın hava akışından kablolama rahatlığından falan gayet memnunum. Ve sade olması benim için en önemli kavram. Öyle şatafatlı şeyler sevmiyorum.
MendelsOrange dedi: Onu yaptırana kadar sıfırdan kasa alırsınız. Genişletmek için tıkla... O kadar pahalı mı olacak? Kasamın hava akışından kablolama rahatlığından falan gayet memnunum. Ve sade olması benim için en önemli kavram. Öyle şatafatlı şeyler sevmiyorum.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 25 Mayıs 2021 #8 Yeni cam yerine kaplatmak daha mantıklı olmaz mı?
I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #9 kcg dedi: Yeni cam yerine kaplatmak daha mantıklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım açar mısınız biraz cümleyi?
kcg dedi: Yeni cam yerine kaplatmak daha mantıklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım açar mısınız biraz cümleyi?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #10 IDisaster dedi: O kadar pahalı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Camın boyutuna göre biraz maliyetli olur ama ortalama bilgisayar kasasının yan kapağını düşünecek olursak 100 150 lirayı geçmemesi lazım.
IDisaster dedi: O kadar pahalı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Camın boyutuna göre biraz maliyetli olur ama ortalama bilgisayar kasasının yan kapağını düşünecek olursak 100 150 lirayı geçmemesi lazım.