Merhaba. Şimdi ben siyah H5 Flow kasaya ROG B550-A Gaming anakart takarsam nasıl durur? Absürt durur mu? Şimdi RAM siyah, ekran kartı siyah ama kırmızı ışıkları var (Red Devil). Yani biliyorum, renkler ve zevkler tartışılmaz ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. Beyaz kablo uzantıları ile nasıl durur? Yoksa RAM'leri beyaz mı yapmalıyım? Ekran kartı değişemeyecek çünkü maalesef beyaz ekran kartları çok pahalı (ucuz 6700XT gibi bulursanız söyleyebilirsiniz). Ayrıca sıvı soğutucu mu almalıyım yoksa hava soğutucu mu? Size göre soğutucu rengi ne olmalı?
Eğer kırmızı bir ambiyans yaratacak ışıklandırma yaparsan kasa içine hiç de kötü olmaz. Bence kasayı kötü gösterecek olan yetersiz ışıklandırma. Hemen hemen her yere soft bir ışık geldiği sürece arada bazı parçaların renk farklılıkları o kadar sırıtmıyor.
Eğer kırmızı bir ambiyans yaratacak ışıklandırma yaparsan kasa içine hiç de kötü olmaz. Bence kasayı kötü gösterecek olan yetersiz ışıklandırma. Hemen hemen her yere soft bir ışık geldiği sürece arada bazı parçaların renk farklılıkları o kadar sırıtmıyor.
Sağ olun. Vallahi bayağıdır telefondan görüyordum yazayım dedim hesabı kapamış hep üşendim durdum geciktirdim pardon. Ama sağ olun değerlendireceğim. Ve muhtemelen siyah beyaz kablo kullanacağım sizden biraz özendim çok güzel duruyormuş. Sizin sistem yakıyor bu arada