Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2016 #11 Silinen üye dedi: Hocam bu kulaklıkta mikrofon sorunu felan var diyorlar birde cs de iyi ses kasılmıyormuş doğrumudur ? Steelseries v3 prism ve bunun arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kendi fiyatındaki kulaklıkların mikrofonunu gibi gayet güzel. Ses kasma konusuna gelecek olursak, bu kulaklığı kullanan profesyonel CS:GO oyuncuları var. Eğer böyle bir problem olsa kullanacaklarını düşünmüyorum.
Silinen üye dedi: Hocam bu kulaklıkta mikrofon sorunu felan var diyorlar birde cs de iyi ses kasılmıyormuş doğrumudur ? Steelseries v3 prism ve bunun arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kendi fiyatındaki kulaklıkların mikrofonunu gibi gayet güzel. Ses kasma konusuna gelecek olursak, bu kulaklığı kullanan profesyonel CS:GO oyuncuları var. Eğer böyle bir problem olsa kullanacaklarını düşünmüyorum.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.479 Makaleler 12 Çözümler 3 24 Ocak 2016 #12 Kod için çok sağolun. Ben de kulaklığı aldım bakalım.
M MertBKi Hectopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #13 Bende alacağımda kod hala geçerlimi ?