Siyah nokta ve sivilceler nasıl geçer?

TurkistSamet

Hectopat
Daha fazla  
Doktora defalarca gittim her seferinde krem verdi hiçbiri bir işe yaramadı, evde yapabileceğim bir şey var mıdır?

Ne kadar çok sivilceniz var? Yüzünüz gözükmeden fotoğraf atın isterseniz. Cidden fazla ise hap tedavisi uygulanabilir. Tam da mevsimi bu işin. Hap kökten çözüm. Siyah noktalar günlük bakım ile geçer.

Yaşınız ve sivilce yoğunluğunuz ne? Ona göre tavsiye verilebilir.

Yaşınız ve sivilce yoğunluğunuz ne? Ona göre tavsiye verilebilir.

Çok fazla yüzümün her tarafında var.
Yaşım 16.

Ne kadar çok sivilceniz var? Yüzünüz gözükmeden fotoğraf atın isterseniz. Cidden fazla ise hap tedavisi uygulanabilir. Tam da mevsimi bu işin. Hap kökten çözüm. Siyah noktalar günlük bakım ile geçer.

Nasıl hap hiç duymadım.

Yaşım 16.

Nasıl hap hiç duymadım.

Hapa erken başlamanı tavsiye etmem. Hatta mümkünse hiç başlama. Bitkisel yolları araştır önce. Sonra bir cildiyeye görün etki görmezsen.

Yaşım 16.

Nasıl hap hiç duymadım.

Roaccunate alabilirsin ama yan etkılerıne karşı uyarayım depresyon ve kuru cilt vb yan etkileri var, hap almam dıyosan tretinoin krem alabilirsin.

Roaccunate alabilirsin ama yan etkılerıne karşı uyarayım depresyon ve kuru cilt vb yan etkileri var, hap almam dıyosan tretinoin krem alabilirsin.

Yaz aylarında ailevi sorunlardan dolayı ağır depresyondan geçtim eğer böyle bir yan etkisi varsa kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…