Siyah noktalar ve cilt bakım rutini

Yasin_mutlu78

Hectopat
Daha fazla  
Burnum bu fotoğraftakine benziyor bol siyah noktam var ve belki gözeneklerim daha bile büyük. Fazla abartmadan cilt bakımı yapmak istiyorum günde 2 kere ama neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilecek ve bilhassa Gratis'den ürün önerebilecek dostlarım yazarlarsa çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• 20250218_225532.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 89
Bunun ana nedeni yuzunuzun yagli olmasi ve yetersiz temizleme isleminden kaynaklaniyor genelde.

Oncelikle bu siyah noktalari temizlemek icin berbere gidip siyah nokta maskesi yaptirin ve igne gibi bir seyle temizlettirin (kendi izel aleti var, biraz aciyacak).
Sonrasinda tekrar olusumunu engellemek icin Gratis'de herhangi bir calisana "Yağlı Ciltler İçin Salisilik Asitli Yüz Yıkama Jeli" diye sorarsaniz mutlaka sizi yonlendireceklerdir. Bununla yuzunuzu yikadiktan sonra nemlendirici losyon ile nemlendirin. (losyon olmasi onemli cunku gozenekleri kapatmamali)

Ekstra olarak da hafta da 1 kez kil maskesi yaparsaniz daha sıkı ve parlak bir cildiniz olacaktir.

Markalar olarak Maruderm, L'oreal Paris, Cerave gibi markalari tercih edebilirsiniz.
Calisanlardan yardim almaktan cekinmeyin kendi cilt tipinize gore daha iyi yonlendirme yapabilirler.

sadece bu siyah nokta sorunumu geçirmek istemiyorum günlük de bakım istiyorum onun içine ne yapmalıyım

sadece bu siyah nokta sorunumu geçirmek istemiyorum günlük de bakım istiyorum onun içine ne yapmalıyım
Siyah noktayi gecirmek zaten yapmaniz gereken bakimi yapmak demektir hocam.

Kisacasi Sabah;
  • Yuzunu bir onceki mesajimda belirttigim bir yuz yikama jeli ile yika
  • Cilt tipine uygun nemlendirici sür.
  • Bir de kullanmak istersen gunes kremi sur cildinin kararmamasi ve lekelenmemesi icin.

Aksam eve gelince de;
  • Ayni sekilde jel ile yika
  • Sivilce sorunun vesaire varsa ona gore serum (elzem degil kullanilmasi)
  • Son olarak da yine nemlendirici.

Yapmaniz gereken sey bunlar, oldukca basit. Insan vucudu ekstra bagimsiz maddelere gerek duymaz. Temiz tutmak ve nemlendirme yapmak vucudun ihtiyac duydugu tek seydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…