Y yihuseyin Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Siyah sistemime klavye alacağım önerir misiniz? Çok büyük olmasın.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 8 Aralık 2024 #2 Bütçe nedir? Boyuttan kastınız %60 mı?
Y yihuseyin Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 mefosane dedi: Bütçe nedir? Boyuttan kastınız %60 mı? Genişletmek için tıkla... TKL Yada %60 Düşünüyorum 2K ya kadar cikabilirim
mefosane dedi: Bütçe nedir? Boyuttan kastınız %60 mı? Genişletmek için tıkla... TKL Yada %60 Düşünüyorum 2K ya kadar cikabilirim
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 9 Aralık 2024 #4 yihuseyin dedi: TKL Yada %60 Düşünüyorum 2K ya kadar cikabilirim Genişletmek için tıkla... Mavi mi kirmizi switch mi tercih edersiniz? Ses sorun olur mu?
yihuseyin dedi: TKL Yada %60 Düşünüyorum 2K ya kadar cikabilirim Genişletmek için tıkla... Mavi mi kirmizi switch mi tercih edersiniz? Ses sorun olur mu?
Y yihuseyin Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #5 mefosane dedi: Mavi mi kirmizi switch mi tercih edersiniz? Ses sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kırmızı Daha İyi Olur Genelde gece Oynuyorum Ev halkı uyanırsa Sıkıntı olabilir ama maviylede önerebilirsin hiç sıkıntı olmaz
mefosane dedi: Mavi mi kirmizi switch mi tercih edersiniz? Ses sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kırmızı Daha İyi Olur Genelde gece Oynuyorum Ev halkı uyanırsa Sıkıntı olabilir ama maviylede önerebilirsin hiç sıkıntı olmaz