engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Merhaba şu an "indirim köşesi" kısmında Xbox 9. nesil deep pink konusu var ve elimde 2 tane kol olduğu için alamıyorum. Elimde siyah Xbox kolu var ve pembeyle takas etmek istiyorum, bunu yapacak herhangi kimse var mı?
Merhaba şu an "indirim köşesi" kısmında Xbox 9. nesil deep pink konusu var ve elimde 2 tane kol olduğu için alamıyorum. Elimde siyah Xbox kolu var ve pembeyle takas etmek istiyorum, bunu yapacak herhangi kimse var mı?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 26 Mart 2023 #2 engoboi dedi: Merhaba şu an "indirim köşesi" kısmında Xbox 9. nesil Deep pink konusu var ve elimde 2 tane kol olduğu için alamıyorum. Elimde siyah Xbox kolu var ve pembeyle takas etmek istiyorum, bunu yapacak herhangi kimse var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır mı Garantili mi bunlar önemli yoksa kimse takas etmek istemez.
engoboi dedi: Merhaba şu an "indirim köşesi" kısmında Xbox 9. nesil Deep pink konusu var ve elimde 2 tane kol olduğu için alamıyorum. Elimde siyah Xbox kolu var ve pembeyle takas etmek istiyorum, bunu yapacak herhangi kimse var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır mı Garantili mi bunlar önemli yoksa kimse takas etmek istemez.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 Everythink dedi: Sıfır mı Garantili mi bunlar önemli yoksa kimse takas etmek istemez. Genişletmek için tıkla... Az kullandım, ikinci el kutu garanti yok.
Everythink dedi: Sıfır mı Garantili mi bunlar önemli yoksa kimse takas etmek istemez. Genişletmek için tıkla... Az kullandım, ikinci el kutu garanti yok.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 26 Mart 2023 #4 engoboi dedi: Az kullandım, ikinci el kutu garanti yok. Genişletmek için tıkla... O zaman kimsenin edeceğini sanmıyorum paran varsa al diğerini satışa koy satamazsan Amazon 30 gun içinde iade alıyor.
engoboi dedi: Az kullandım, ikinci el kutu garanti yok. Genişletmek için tıkla... O zaman kimsenin edeceğini sanmıyorum paran varsa al diğerini satışa koy satamazsan Amazon 30 gun içinde iade alıyor.