Siyahları düzgün olan monitör önerisi

tanerxascher

Decapat
Daha fazla  
Cok oyun oynayan biri degilim ama hikayeli oyunlar oynarim. Renklerin iyi oldugu, Hz yuksek olmasina gerek yok. Siyahlari guzel gosteren bir monitor onerebilir misiniz? Fiyat orta seviye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok oyun oynayan biri degilim ama hikayeli oyunlar oynarim. Renklerin iyi oldugu, Hz yuksek olmasina gerek yok. Siyahlari guzel gosteren bir monitor onerebilir misiniz? Fiyat orta seviye.
Siyahlar iyi olacaksa oled bakmanız lazım

Siyahlar iyi olacaksa OLED bakmanız lazım

OLED'e gerek yok, VA panellerde siyahları güzel gösteriyor. Zaten hikayeli oyunlar oynandığını ve yenileme hızının çok yüksek olmasına gerek olmadığı belirtilmiş. VA almasında sakınca yok.

OLED'e gerek yok, VA panellerde siyahları güzel gösteriyor. Zaten hikayeli oyunlar oynandığını ve yenileme hızının çok yüksek olmasına gerek olmadığı belirtilmiş. VA almasında sakınca yok.

VA da bakış açısı yönünden sıkıntı olabilir diye duşündüğüm için önermek istemedim hocam ama siyah konusunda haklısınız.

yani ipsler 5000 6000 civarinda ben daha dusuk bir miktara bakiyorum ama ucuz olsun degil onemli olan renkler ve goruntu kalitesi gelen cevaplara baktim ama belli bir model goremedim
24 inç uygun olur mu?

Uygunsa bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…