malifalitiko
Hectopat
Daha fazla
Hatta açın İncil ve Tevrat'ı da okuyun. Bu kitaplardaki yazılarda her ne kadar değiştirilmiş olsada sonuç olarak ilahi kitaplardır.
Hem değiştirilmiş diyorsunuz, hem de açıp okuyun diyorsunuz. Evet kimse kimsenin giyeceği kıyafete karışamaz, fakat Recep Baltaş orada kıyafetlerin bir araç olarak kullanıldığından bahsetmiş.
Ayrıca bana göre hakaretvaride değil, bana göre de şuan sizin yaptığınız hakaretvari. Madem öyle istediği yorumu yapar size ne?
Konuyu kilitler veya kilitlemez. Emin ol ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Recep ağabeyin yorumuna da tamamı ile katılıyorum ve çok haklı.
Ayrıca başörtü takınca ahlaklı mı olunuyor ne? I'm sorry but they're sheep.
Buradaki insanların neredeyse hiçbiri siyaset veya din ile ilgili tartışma yapacak düzeyde değildir. Bunu açıkça söylüyorum ayrıca bir müslüman olarak Recep Baltaş'ın çoğu yazısına katılıyorum. Ülkemizin hiçbir yerinde din doğru olarak öğretilmiyor.
Dine yapılan gereksiz harcamaları bilime verseydik emin olun daha iyi bir din sahibi olurduk.
Öpüşmek istemeyen başı açık da gördüm, deli gibi öpüşmek isteyen kapalı da. Mevzu başta değil içindekinde.
İnsanların ne giyip ne giymeyeceğine kime ne?
Hem değiştirilmiş diyorsunuz, hem de açıp okuyun diyorsunuz. Evet kimse kimsenin giyeceği kıyafete karışamaz, fakat Recep Baltaş orada kıyafetlerin bir araç olarak kullanıldığından bahsetmiş.
Çöp torbasından hallice kıyafet ne demek? Bunu hakaretvari bir söylem olarak algılıyorum, yanlışım varsa düzeltin.
Yukarıda yazıdığım gibi Ahmet'i Mehmet'i dinleyeceğimize gerçekten dini bilen insanlar olsaydı şu an bilimde, eğitimde nerelerde olacağımızı tahmin bile edemiyorum.
İster açık ister kapalı herkesin kendi bileceği meseledir.
Bir başka yönüyse bu olayın konuyu kendi fikriyle kilitlemek. Bunu yaptıktan sonra sizin o çok eleştirdiğiniz hükümetten, devletten -ben eleştirmiyorum veya yalakasıyım gibi bir sonuca varılmasın sakın- ne farkınız kalır? Lafa gelince basın özgürlüğü, düşünce özgürlüğü ancak eline yetkiyi alan eleştirdikleri kişilerin, kurumların yaptıklarını yapmaktan geri kalmıyor.
Yoruma yönelik yoruma gelecek olursak Hz. Muhammed kız çocuklarının diri diri gömüldüğü vakitlerde kız evladını omuzlarında gezdirmiştir. Kadın ve erkeği ayıracaksın ancak kadına pozitif ayrımcılık yapacaksın sonuçta bizi dünyaya getiren kadınlar yani annelerimizdir. Açın Kur'an-ı Kerim'i okuyun, Türkçe meali ile.
Budizm, Mecusilik, Satanizm vb. bunları da okuyup, öğrenelim ki sonrasında eleştirirken sağdan soldan duyduklarımızla yorumlar yapmayalım.