706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 18 Eylül 2020 #11 Cimer’den mail gelmezse iyidir. Yapın bence bir şey olmaz.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Eylül 2020 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde.
sami yusuf Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 127 Yer Ezana Yakalanan Cenabetler Derneği Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ezana Yakalanan Cenabetleri Derneği Başkanı 18 Eylül 2020 #13 Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Böyle videolara bir şey gelmezse bana dokunmazlar galiba. Zaten videonun reise kadar gideceğini sanmıyorum. Teşekkürler cevap verdiğiniz için herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2020
Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Böyle videolara bir şey gelmezse bana dokunmazlar galiba. Zaten videonun reise kadar gideceğini sanmıyorum. Teşekkürler cevap verdiğiniz için herkese.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #14 Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan silivride değilse sen onu yaparsan ödüllendirilirsin (!) Bir şey olmaz bence.
Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bir sürü video var. Siz yaparsanız hapis yemezsiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan silivride değilse sen onu yaparsan ödüllendirilirsin (!) Bir şey olmaz bence.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Eylül 2020 #15 sami yusuf dedi: Böyle videolara bir şey gelmezse bana dokunmazlar galiba. Zaten videonun reise kadar gideceğini sanmıyorum. Teşekkürler cevap verdiğiniz için herkese. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonuna nokta koyun hocam şimdi 2 saat yemeyin uyarayım. Merak etmeyin o kadar şarkı video falan varken siz hapis yemezsiniz.
sami yusuf dedi: Böyle videolara bir şey gelmezse bana dokunmazlar galiba. Zaten videonun reise kadar gideceğini sanmıyorum. Teşekkürler cevap verdiğiniz için herkese. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonuna nokta koyun hocam şimdi 2 saat yemeyin uyarayım. Merak etmeyin o kadar şarkı video falan varken siz hapis yemezsiniz.
sami yusuf Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 127 Yer Ezana Yakalanan Cenabetler Derneği Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ezana Yakalanan Cenabetleri Derneği Başkanı 18 Eylül 2020 #16 Mercheng dedi: Cümlenin sonuna nokta koyun hocam şimdi 2 saat yemeyin uyarayım. Genişletmek için tıkla... Hep unutuyorum ya nedendir?
Mercheng dedi: Cümlenin sonuna nokta koyun hocam şimdi 2 saat yemeyin uyarayım. Genişletmek için tıkla... Hep unutuyorum ya nedendir?