Siz hiç sevdiniz mi?

Ben de lisenin başından beri tek bir kıza aşığım. Ama hayalleri için uğraşıyor ve onun kafasını aşk ile karıştırmak istemiyorum. Sana önerim hayatı akışına bırakman. Yok kızlar benden hoşlanmıyor yok kızlar uzun boylu erkek seviyor falan bunlara takılma. Sadece hayatını yaşa gitsin.

Lisedeyken 5 kıza aşık olmakta (!) ilginçmiş. Muhtemelen yılışık birisin ki kızlar seni bu yüzden reddediyor. Onlara karşı nasıl yakınlaştığın bile belli değil ki sorunu sadece kızlara atıp "güvenim kesildi" diyorsun. Bu kafayla sen kızlarla asla başarılı olamazsın.

Geçen yıl lisede birine açılmıştım ama içimde sadece ufak bir hoşlanma vardı, onun dışında bir şey yoktu. Genel olarak hiçbir kimseyi gerçekten sevmek nasip olmadı henüz.

İllaki aşık olduğumuz zamanlar da oldu da biri bizi reddediyor diye de tüm kızları aynı kefeye koymadık, senin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Lisedeki sevgililerin çoğu lisenin bitmesine kalmadan ayrılıyorlar ben liseliyim birbirlerine sevgili olup ayrılan çok kişi gördüm en iyisi bu konulara üniversitede başlamak daha yetişkin kafayla sevgili yapmak dah mantıklı

Lisede 50 kıza falan aşık olmuşumdur 5-6 tanesine yürüdüm birkaçında karşılık aldım ama onları da batırdım sonuç olarak düzgün bir ilişkim olmadı ama çok önemli bir şey değil bu sevgili yapınca gidip nikahı basmayacaktım en nihayetinde o yüzden bir ciddiyeti yoktu anlamı da çok yoktu. Sana da tavsiyem salla bunları geleceğin için çabala.

Ben de lisenin başından beri tek bir kıza aşığım. Ama hayalleri için uğraşıyor ve onun kafasını aşk ile karıştırmak istemiyorum. Sana önerim hayatı akışına bırakman. Yok kızlar benden hoşlanmıyor yok kızlar uzun boylu erkek seviyor falan bunlara takılma. Sadece hayatını yaşa gitsin.
Hocam nası yaşa gitsin ama düşünmeden olmuyor uyuyamıyorum bile ne zaman telefonu açtığımda aklıma "onun aklına benim gelmediğim" geliyor. Bu da beni daha da üzüyor.

Hocam nası yaşa gitsin ama düşünmeden olmuyor uyuyamıyorum bile ne zaman telefonu açtığımda aklıma "onun aklına benim gelmediğim" geliyor. Bu da beni daha da üzüyor.
İnan bana biz insanlar doğamız gereği ulaşamadığımız şeye daha fazla ilgi duyarız. Bir kızı bizi sevmiyorsa isterse "en çirkin" kız olsun yine de ona sahip olmak isteriz. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum kız beni reddecek biliyorum ama bunu kabullenip yoluma devam etmeye çalışıyorum. Kendine realist davran her şey düzelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı