Hocam ret yemekle kızlara olan güvenin kesilmesini anlayamadım. Sizi istemiyor diye güvenilmez mi oluyor millet?Lisedeyken 5 kıza aşık oldum hepsi beni kötü şekilde reddetti. O yüzden bütün kızlara olan güvenim kesildi.
Hocam nası yaşa gitsin ama düşünmeden olmuyor uyuyamıyorum bile ne zaman telefonu açtığımda aklıma "onun aklına benim gelmediğim" geliyor. Bu da beni daha da üzüyor.Ben de lisenin başından beri tek bir kıza aşığım. Ama hayalleri için uğraşıyor ve onun kafasını aşk ile karıştırmak istemiyorum. Sana önerim hayatı akışına bırakman. Yok kızlar benden hoşlanmıyor yok kızlar uzun boylu erkek seviyor falan bunlara takılma. Sadece hayatını yaşa gitsin.
İnan bana biz insanlar doğamız gereği ulaşamadığımız şeye daha fazla ilgi duyarız. Bir kızı bizi sevmiyorsa isterse "en çirkin" kız olsun yine de ona sahip olmak isteriz. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum kız beni reddecek biliyorum ama bunu kabullenip yoluma devam etmeye çalışıyorum. Kendine realist davran her şey düzelecek.Hocam nası yaşa gitsin ama düşünmeden olmuyor uyuyamıyorum bile ne zaman telefonu açtığımda aklıma "onun aklına benim gelmediğim" geliyor. Bu da beni daha da üzüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.