Sizce aşı vurulmalı mı?

Hocam güvenemiyorum ben nedense.
Ne anlamda güvenememe? Çip gibi bir şey mi enjekte edecekler? Güldürmeyin lütfen kaç kişinin kontrolünden geçiyor o aşılar, illaki birinden sızardı eğer çip olayı olsaydı.

Evet çip takmayacaklar, ama yan etkilerinden korktuğum için olmuyorum dersen; zaten herkes farklı aşı olmuyor aynı aşı oluyor. O aşının yan etkisi için bir çözüm illaki bulunacaktır. Merak etmeyin.

Olsun yine de aşı istemiyorum dersen; tamam olma. Ama şunu da bile aşısız çözüm yok. Ya da bilinmiyor.

Sinovac ve özellikle Turkovac denilen aşıdan uzak durun. Sinovac güvenilir değil, ölü doku vuruluyor. BioNTech'den şaşmayın.

Faz 3 bitmemiş daha, onam formunda bir sorun olursa sorumluluk üreticiye ait değildir diye imzalatanlara güvenmiyorum. Ne demek sorumluluk almıyorsun? Kimse bunu anlamak istemiyor hemen cahil yaftasını yapıştırıyor.

BioNTech için ise mrna ile yapıldığı için gelecek etkisinde zarar verme olasılığı var deniliyor bu doğru mu?

Yok hocam yalan dolan onlar yok DNA'ya karışıyormuş falan. Bunu diyenler kahvedeki Hasan amca Ali abi oluyor.

2021 yılında "Aşı olunmalı mı?" diye bir soru görmek cidden komik. Şimdi bu konuda olacakları söyleyeyim size; birkaç tane aşı karşıtı gelecek komplo teorilerini yazacak ve dediklerimize karşılık vermeyip gidecekler. Olacak konuya olacak ve konu kilitlenecek.

Faz 3 bitmemiş daha, onam formunda bir sorun olursa sorumluluk üreticiye ait değildir diye imzalatanlara güvenmiyorum. Ne demek sorumluluk almıyorsun? Kimse bunu anlamak istemiyor hemen cahil yaftasını yapıştırıyor.
Aşının öldürücü bir yan etkisi çok düşük ihtimalde oluşuyor. Aşı olmayıp ölme ihtimaliniz, aşı olup ölme ihtimalinizden fazla bunu da bilmek gerek. Acil durum onayı verildi, çünkü aşı oldukça etkili ve başarılı bir aşı.

Avrupa gibi nüfus sıkıntısı çeken devletler kendi halklarını tehlikeye atmak ister mi?

Türkiye gibi 3 çocuk politikası izleyen ülkeler halklarını tehlikeye atmak ister mi? Bunları bir düşünün.

Hadi diyelim her şeye rağmen ikna olmadınız o zaman gidip Sinovac aşısı vurdurun. Geleneksel bir aşıya da karşı olmayın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…