Sizce bilgisayar devri bitti mi?

Sanal gerçeklik teknolojisi bile ev ortamındaki monitör - klavye - fare veya kasayı kolay kolay yok edemez.
İnsanlar masanın üzerine koyacak bir şey arar dünyaya geldi geleli.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri telefonlarla çoğu şeyi yapar hale geldik ve hayatımızı da bu noktada kolaylaştırdı. Ancak akıllı telefonlardaki pil ve kota dertleri yüzünden kimse PC gibi rahat edemiyor. Telefona WIFI ile bağlanmakta var onda da belli bir süreden sonra yine pil yüzünden vb. durumlardan ötürü insan rahat edemiyor. Ayrıca PC de her site PC için uyumlu hale getirilmiş durumda, telefonlar için böyle bir durum yok ve bu da kullanımda zorluklar çıkarmaya neden oluyor nette sörf yapınca.

Bilgisayarın Power tuşunu bilmeyen , sabah akşam İnstagram'dan başka hiçbir şey umrunda olmayan ; O cahil varlık kim ki her şeyin özgürce yapılabildiği sistemi söndürsün. Telefon da bir bilgisayardır. Kullanımı ne kadar basit olsa bile "Annesinin" devrini nasıl bitirsin.

Ben kota sıkıntısı yaşamıyorum açıkçası. Evdeyken ve iş yerindeyken WiFi'a bağlı zaten sürekli. Benim gözlemlediğim kadarıyla WiFi ve hücresel veri arasında çok fazla farketmiyor şarj tüketimi hemen hemen aynı gibi ikisi de. Batarya evet sıkıntı olabiliyor bazen power bank ile dolaşmak zorunda kalıyorum. Ama bu yeni çıkan Huawei 'nin telefonları falan da batarya sorununu çözecek gibi. Hızlı şarj özelliği olan bir cihaz kullanmak da bu konuda büyük avantaj sağlar bence.

Fare denen donanımın verdiği hareket özgürlüğünü ve rahatlığı mobil cihazlar herhangi bir şekilde sağlamadıkları sürece bitmez hocam. Halen dokunmatik ekran teknolojisini kullanmaya alışamadım...

Bilgisayar devri biter mi bitmez mi bilemem ama, her daim telefon ve tabletlerden daha üstün kalacağı kesin.

Kendi kişisel tercihim: Bilgisayarlar. Gandalf'ın dediği gibi kendimi çok daha özgür hissediyorum.

Hiçbir telefon beni tezimi bilgisayar yerine onda yazmama ikna edemez. Her ay bir sürü tez, sunum, veri tablosu hazırlıyorum. Bunları bir telefondan asla rahat rahat yapamam. Technopat'a bile bilgisayardan girmek daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…