Sizce bir YouTuber nasıl olmalı?

Yer
ev
Daha fazla  
Konuyu açıklayayım.

Biliyorsunuz ki birçok kişi Twitch, YouTube vb yerlerde kanal açmak istiyor canlı yayınlar bunun için toplanan bilgisayar ekipman hatta odalar ama kimi başarılı olabiliyor kimi olamıyor.
Burada Enes batur hak etmiyor işte o ediyor bu etmiyor konusunun dışında şunu soracağım sizce bir YouTuber nasıl olmalı, diyinki bana şu özellikler olmadan hitap etmez diyinki şu şeyleri yapsın (ses tonunu ayarlasın, bağırmasın, eğlendirsin veya sakin olsun) sizce nasıl olmalı, olmak isteyenler için tarif ediyormuş gibi edin.
Veya bir yönden eleştirin mesela şu YouTuber'sı özellikleri iyi iken şu özellikleri ban hitap etmiyor.

Not: YouTuber olmak istemiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.
Fanlık yapmazsanız sevinirim tabii savunun ama özel korumasıymış gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Diksiyonu güzel olmalı.
-Kaliteli, özgün içerik üretmeli.
-Az da olsa açı, kamera teknikleri bilmeli.
-Kaliteli ekipmanlar kullanmalı.
-Büyümek istiyorsa hitap ettiği kitleye göre hareket etmeli.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İlerleyen zamanlarda editleyebilirim.

Onu büyükler dahi izlese sadece sinirlendiği zaman küfretmeli. Tabii,küfretmese daha iyidir. FPS oyunları oynuyorsa sakin olacak,çok fazla rage atmayacak ki kulaklık kullananlar zarar gelmesin.
Mesela, Enes Batur'u sevmem çünkü bence gereksiz küfür ediyor. Ayrıca itici buluyorum. Yani,davranışlarını isteyerek yapmıyor da,izlenme için yapıyor gibi. Orkun Işıtmak'ın Sonradan Görme serisini severim. Unlost sevmem,acayip bağırıyor. Youtube'da izlerim ama. Kendine Müzisyen izlerim ama kulaklık takmam.
Not: Ekipman tabii iyi olacak.

YouTube kanalları zaman içinde büyüyorlar ve büyüdükleri zaman platform üzerinden gelir elde etmeye başlıyorlar. Tabi bununla birlikte harcadıkları zaman vs. de artıyor. Bunun için kanallarını büyütebilme potansiyeli olan içeriklere yöneliyorlar. Örneğin 200 abonesi olan bir kanal sadece eğlence için video yüklüyor olabilir, fakat 2 milyon abonesi olan bir kanal sahibi oradan hem gelir elde ediyor hem de oraya ciddi vakit harcıyor. Bu yüzden ilgiyi üzerlerinde tutmaları gerekiyor. Sonrasında böyle çok izlenilen içeriklere yöneliyorlar. Bunu eleştirmiyorum, benim üzüldüğüm nokta, çok izlenilen şeylerin gereksiz olduğunu düşünmem.
Nasıl olması gerektiği konusunda ise ben çok küfür edilen ve fazla saçma videolar üreten kanalları çok sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…