aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 19 Ağustos 2019 #1 Gerek içerik gerekse de tasarım olarak sizce nasıl ? Aliytrklkmz
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 19 Ağustos 2019 #2 Ben oldukça beğendim. Tasarım bakımından Technopat'ı andırıyor. İçeriklerini de beğendim. Geliştirilebilir, iyi çalışmalar. Altyapı olarak Wordpress mi kullanıyorsunuz?
Ben oldukça beğendim. Tasarım bakımından Technopat'ı andırıyor. İçeriklerini de beğendim. Geliştirilebilir, iyi çalışmalar. Altyapı olarak Wordpress mi kullanıyorsunuz?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 19 Ağustos 2019 #3 Elinize sağlık. AdBlocker'ı kapatınca reklam çıkmıyor siz mi koymadınız?
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Ağustos 2019 #4 Blogger ile kurulmuş sanırım, güzel gözüküyor
engtn Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 110 Yer İstanbul 19 Ağustos 2019 #5 "İnanmak başarmanın yarısıdır" deniliyor, bende kendimden biliyorum gerçekten öyle. Yolun açık olsun, başarılar dilerim.
"İnanmak başarmanın yarısıdır" deniliyor, bende kendimden biliyorum gerçekten öyle. Yolun açık olsun, başarılar dilerim.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #6 Blogger'dan ziyade Wordpress sanırım. Ne diyelim, hayırlı olsun, bol hit'ler dilerim.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 20 Ağustos 2019 #7 yika38 dedi: Ben oldukça beğendim. Tasarım bakımından Technopat'ı andırıyor. İçeriklerini de beğendim. Geliştirilebilir, iyi çalışmalar. Altyapı olarak Wordpress mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blogger kullanıyorum SkyRose dedi: Elinize sağlık. AdBlocker'ı kapatınca reklam çıkmıyor siz mi koymadınız? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 tane reklam var. Olabildiğince az tuttum reklamları. 76087 dedi: Blogger ile kurulmuş sanırım, güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla... Begenmenize sevindim engtn dedi: "İnanmak başarmanın yarısıdır" deniliyor, bende kendimden biliyorum gerçekten öyle. Yolun açık olsun, başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim TerabyteForever dedi: Blogger'dan ziyade Wordpress sanırım. Ne diyelim, hayırlı olsun, bol hit'ler dilerim. Genişletmek için tıkla... Site blogger ile açıldı ama teması vb ile wordress i andiriyor gerçekten.
yika38 dedi: Ben oldukça beğendim. Tasarım bakımından Technopat'ı andırıyor. İçeriklerini de beğendim. Geliştirilebilir, iyi çalışmalar. Altyapı olarak Wordpress mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blogger kullanıyorum SkyRose dedi: Elinize sağlık. AdBlocker'ı kapatınca reklam çıkmıyor siz mi koymadınız? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 tane reklam var. Olabildiğince az tuttum reklamları. 76087 dedi: Blogger ile kurulmuş sanırım, güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla... Begenmenize sevindim engtn dedi: "İnanmak başarmanın yarısıdır" deniliyor, bende kendimden biliyorum gerçekten öyle. Yolun açık olsun, başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim TerabyteForever dedi: Blogger'dan ziyade Wordpress sanırım. Ne diyelim, hayırlı olsun, bol hit'ler dilerim. Genişletmek için tıkla... Site blogger ile açıldı ama teması vb ile wordress i andiriyor gerçekten.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Ağustos 2019 #8 Gerçekten güzel olmuş. Eğer 4-5 kişilik bir ekip kurarsanız Technopat tan bir farkı kalmaz [emoji3]
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 20 Ağustos 2019 #9 Ben beğendim. Tasarımı göz yormayan bir site görmek çok güzel. Son yorumlar kısmında bir hata var, düzeltilirse fena olmaz. Bu arada, sitenin adının açılımı nedir? Ali Yatır Kalkmaz diye okuyorum ister istemez.
Ben beğendim. Tasarımı göz yormayan bir site görmek çok güzel. Son yorumlar kısmında bir hata var, düzeltilirse fena olmaz. Bu arada, sitenin adının açılımı nedir? Ali Yatır Kalkmaz diye okuyorum ister istemez.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2019 #10 Reklam olmaması bir hayli güzel.