Sizce bu sene okullara ne olur?

Açılmamalı. Vakalar düşüşe geçmişken tatil sezonun gelmesiyle şuan tekrar fırladı. Eğer okulların açılması gibi bir durum olursa daha da fırlar tekrar önünü alamayacağımız bir duruma geliriz. Gerekli önlemler alındı vs. deniliyor.

Geçen sınav zamanıda aynısını demişlerdi ama almamışlardı. Kardeşimin okulunda alınan rezil önemleri bi konumda anlatmıştım.

Bu çocuklar sadece okulda kalmıyor. Okulda kaparsa evindeki insanlara, dışarıdaki arkadaşlarına, otobüsteki insanlara, yolda yürürken yanından geçtiği herhangi bir insana bulaştırabilir. Eğitim önemli çok önemli ama sağlık daha önemli.

Zaten vakalar dahada yükselicek bundan eminim. Tatil sezonu daha bitmedi. İnsanlar hala tatildeler. Yangın bölgelerinde binlerce insan sırt sırta verip yangını söndürmeye çalışıyorlar. Bu sebeplerden dolayı daha da yükselecektir vakalar.

Sorun şu, uzaktan eğitim ile mezun olanları bazı şirketler işine bile kabul etmiyor. Bu gençler nereden mezun olacak o zaman? Yüz yüze eğitim olmayacaksa bile uzaktan eğitimle mezun olanların her yere işe girmeleri kanunu düzenlenmesi falan gerekiyor, gerçi uzaktan eğitim ile mezun olanın pek kendine faydası yok ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…