Sizce CS:GO 4.3 mü yoksa normal mi oynanmalı?

Normal çözünürlükte rekabetçi oyun oynayan oyunu oynayamayı bilmiyordur bence, sebebi ise ikonlar, Crosshair, ve rakipler inanılmaz küçük görünüyor ancak 4:3 te ise böyle bir sorun yok.

Bugün de oyun oynamayı bilmediğimizi öğrendik çok şükür. Neyse size Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil etmede başarılar.

Bugün de oyun oynamayı bilmediğimizi öğrendik çok şükür. Neyse size Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil etmede başarılar.

Hocam 4.3 oynamamayımı tercih ediyorsunuz?

Zaten genel bir şey söylemedim ki hocam, ben kendi fikrimi söyledim sadece ha siz normal çözünürlükte rahat ediyorsanız orasını bilemem.

Oyunu bayağıdır oynamıyorum bilgisayarım da yok şu an, legendary eagle dı.

1280x960 rahat geliyor.

Tamamen kişisel tercih.

Kişisel tercih. Ben şahsen 1920x1080 çözünürlüğünü tavsiye ederim. Hem görüş açısı daha geniş hem de rakipler stretch olmadığı için rakiplere daha hızlı tepki verebiliyorsun. Ayrıca 1920x1080 çözünürlüğünde oynayan ve başarılı olan bir çok CS:GO profesyonel oyuncu var. Ropz ve Yekindar bunların başında geliyor. 1920x1080'de oynanmaz diyenleri takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…