Sizce Eğitim Zorunlu mu Olmalı?

Dedektif Denyo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce gerekli mi? Okuyan milyonlarca öğrenciden kaç tanesi adam olacak? Adam derken mühendis doktor vs. değil de, çevresine saygılı, duyarlı, çalışkan... Cevaplar iseniz sevinirim, iyi sosyaller.

Eğitim sistemi baştan aşağı değişmeli, o yüzden şu anda buna yorum yapmak biraz garip olur ama şu anki sisteme göre bence sadece liseye kadar zorunlu olmalı.

Peki sınav sistemini hakkında ne düşünüyorsunuz ? Açıkçası bu TEOG olayı beni çok tedirgin ediyor. Aferdersiniz köpek gibi çalışıp başarısız olma ihtimali var.
@squater profil fotoğrafınıza göre siz de AJ Styles hayranısınız

İçerisinde eğitim geçen her şey berbat bir sistemle yapılmış, daha doğrusu ülkenin her yeri bu şekilde.

Doğru AJ Styles fanıyım. TEOG'dan yüksek puan almak için çalışmak lazım fakat sen 3 saat çalış fakat verimsiz çalışırsan 3 saatin boşa gider fakat 1 saat adam gibi çalışırsan aynı faydayı görür ikiside ve haftada 1 ya da 2 saat PC ayırabilirsin kendine 1 dizi bölümü , 1 film gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…