fuZai Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 123 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2016 #21 Tabi ki de zorunlu olmalı sonuçta sen ülkeni temsil ediyorsun bir noktada.
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #22 Egitim nedir? Egitimin amaci nedir? Ve sana kalirsa egitim sistemi nasil olmalidir? Cvplarsan sevinirim.
Egitim nedir? Egitimin amaci nedir? Ve sana kalirsa egitim sistemi nasil olmalidir? Cvplarsan sevinirim.
®oots© Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #23 Eğitim ana okuldan üniversiteye kadar kesinlikle zorunlu olmalıdır, ülkemiz ve günümüz koşullarına göre hem yaşam standartları için hemde ülkemizdeki eğitim seviyesini yükseltmek tutmak için.
Eğitim ana okuldan üniversiteye kadar kesinlikle zorunlu olmalıdır, ülkemiz ve günümüz koşullarına göre hem yaşam standartları için hemde ülkemizdeki eğitim seviyesini yükseltmek tutmak için.