Sizce ekipman bir bahane mi?

Yani hocam tamam etki eder ama dediğim gibi sen 60 FPS 60 Hz ile elmas 3'e çıkabiliyor musun?

Ha evet o yok hocam 240Hz ile çıkacağım Max Gold 2'den plat 2 sonrası aim ve Game sens ile devam ediyor. Ama 1V1 kalınca karşı 240Hz ise sen görmeden ölüyorsun.

Bahane değil ama büyük ekran küçük ekran takıntısı olan için bahane olabilir.
18.5 inç 1366x768 60hz monitör ile CS:GO'da kendi hesabımı sil baştan Global, bir hesabı da (arkadaşımın) Nova 2'den DMG'ye çıkarmış insanım. Hz önemli ama fare hakimiyeti ve taktik de önemli.

Şahsen ben bahane olarak görüyorum bir Radi'ye ya da globale 75 Hz 75 FPS PC ver gene 30 vurur.

Hocam şu an elimde abimin sistemi var (monitör dahil) kendisi bu sistem ile immo olmuştu diye biliyorum önceki sezon tabii Boost vs. yaptı mı onunla ilgili bilgim yok.
Not: Monitör 75 Hz ve sistem 200-100 FPS diye hatırlıyorum.

Bahane falan değil. Yetenek farklı bir şey, doğrudur. Fakat denge de önemli. Biri olmadan diğeri tek başına belli bir yere götürür.

70 FPS 60 Hz CS:GO globale kadar cıktım globalde bıraktım 360 Hz'ler cogalmaya başladı yani başaran her türlü başarır.

60Hz le elmas-yücelik elo arasında oynuyorum mouse bile ciddi fark ediyor diyebilirim. Hz farkı ekipman farkı ciddi şekilde fark yaratır. Tabii kişinin refleksininde iyi olması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…