Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Ellediğimiz şeyleri algılamak için hissetmek tabii. Genişletmek için tıkla... Ellediğin şeyleri görerek de algılayabilirsin ama sen bilirsin yine de
Mithat Berhan dedi: Ellediğimiz şeyleri algılamak için hissetmek tabii. Genişletmek için tıkla... Ellediğin şeyleri görerek de algılayabilirsin ama sen bilirsin yine de
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.789 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Ocak 2020 #12 @Shimada Sensei Bence elleyerek, algılamak daha hoş olur. -,- Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2020
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #13 Hepsi önemli. Görme ve duyma oyun oynamak için lazım. Tatma Tavuk Dünyasında kekiklim yemek için. Koku almazsan tat alamazsın zaten.
Hepsi önemli. Görme ve duyma oyun oynamak için lazım. Tatma Tavuk Dünyasında kekiklim yemek için. Koku almazsan tat alamazsın zaten.
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #14 Emirizmir dedi: Koku almazsan tat alamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Bunu ilk kez duydum şuan araştırıyorum cidden böyle bir şey var mı diye. Vay anası ya...
Emirizmir dedi: Koku almazsan tat alamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Bunu ilk kez duydum şuan araştırıyorum cidden böyle bir şey var mı diye. Vay anası ya...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Ocak 2020 #15 Shimada Sensei dedi: Ellediğin şeyleri görerek de algılayabilirsin ama sen bilirsin yine de Genişletmek için tıkla... Manuel videosundaki gibi hissetmek lazım hocam bazı şeyleri
Shimada Sensei dedi: Ellediğin şeyleri görerek de algılayabilirsin ama sen bilirsin yine de Genişletmek için tıkla... Manuel videosundaki gibi hissetmek lazım hocam bazı şeyleri
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 16 Ocak 2020 #16 Heh... Acaba hangisi?
Semre57 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #17 Hepsi eşit değildir bence. Görmemek en kotusu diye dusunuyorum. Ya gormeyeceksin ya da duymayacaksin deseler eşittir diyenler kura mı çekecek duymamayi mi seçecek?
Hepsi eşit değildir bence. Görmemek en kotusu diye dusunuyorum. Ya gormeyeceksin ya da duymayacaksin deseler eşittir diyenler kura mı çekecek duymamayi mi seçecek?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 16 Ocak 2020 #18 Silinen üye dedi: @Shimada Sensei Bence elleyerek, algılamak daha hoş olur. -,- Genişletmek için tıkla... Ağza alıp tatmak daha iyi Elektrikci_Hasan dedi: En çok değer verdiğiniz duyu hangisidir? Tamamen eğlence amaçlı açılmış bir konudur. Hafif mizah içerir. Genişletmek için tıkla... Bu arada ''tövbe tövbe'' dediğiniz duyu hangisi?
Silinen üye dedi: @Shimada Sensei Bence elleyerek, algılamak daha hoş olur. -,- Genişletmek için tıkla... Ağza alıp tatmak daha iyi Elektrikci_Hasan dedi: En çok değer verdiğiniz duyu hangisidir? Tamamen eğlence amaçlı açılmış bir konudur. Hafif mizah içerir. Genişletmek için tıkla... Bu arada ''tövbe tövbe'' dediğiniz duyu hangisi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 24 Ocak 2020 #19 Görmek diyeceğim de ondan başkasını gözüm görmediği için nasıl bir duyu bilmiyorum.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #20 Tövbe Tövbe.