Sizce en güvenilir Türkçe yama çeviri ekibi hangisi?

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Selamlar! Oyun yamaları için en güvenilir Türkçe çeviri ekibini arıyorum. Oyun deneyimimi bozmayacak, kaliteli çeviriler sunan bir ekip bulmak istiyorum. Özellikle şu oyunlar için önerilere ihtiyacım var:
  • Red Dead Redemption
  • Hogwarts Legacy
  • Batman serisi
  • Metro serisi
  • Grand Theft Auto
  • Tomb Raider serisi
  • Assassin's Creed serisi
  • Mafia
  • The Walking Dead ve o tarz interaktif oyunlar
Bu oyunlar veya başka oyunlar için çeviri ekipleriyle deneyiminiz varsa, paylaşabilirsiniz. Hangi ekiplere güveniyorsunuz ve neden? Önerileriniz ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinnerclown ve anonymous benim en çok güvendiğim yamacı ekiplerinden sinnerclown'un direkt kendi formu var zaten o yüzden güveniyorum. Anonymous'un da birçok yamasını denedim ve hiçbir problem yaşamadım sitenin arayüzü de muazzam. Fakat anonymous üyelik sistemi ile çalışıyor belli bir ücret ödemeniz gerek.

Sinnerclown ve anonymous benim en çok güvendiğim yamacı ekiplerinden sinnerclown'un direkt kendi formu var zaten o yüzden güveniyorum. Anonymous'un da birçok yamasını denedim ve hiçbir problem yaşamadım sitenin arayüzü de muazzam. Fakat anonymous üyelik sistemi ile çalışıyor belli bir ücret ödemeniz gerek.
Hocam Anonymous yamayı kullanırken indirip hesap mı giriyoruz yoksa o yamayı indirmek için mi üyelik alınıyor?

Hocam kusura bakmayın ama ben sırf oyunu Türkçe oynayacağım diye öğrenci adamım 210 TL verecek durumda değilim. Kendini kanıtlayan çeviri ekibine parayla alınan çeviri zaten güvenilir olur. Sinnerclown'u araştırıp bakacağım teşekkür ederim.

Yamaların piyasası var mı yok mu bilmem başka kaliteli yapan da görmedim ki zaten bir rekabet olsa anonymous bayrağı en ön de taşır bu işte kalitesinden dibine kadar en iyisini yapıyor bana hissettirdiği bu sizleri bilemem memnun kalır kalmazsınız orası ayrı. Her iki tarafta emek harcıyor ama ücretsiz yerine parasını koyar alırsın daha iyi hiç değilse sıkıntı yaşamadan oynarsın. Ücretsiz yamaların bir bölümü sorunlu en önemlisi türkçe karakterlerden ğ ü ş ö ç harfleri yok düz yazıp salıyorlar. Buradan oyunları çeviren arkadaşlara yazmak istiyorum düzgün noktasına virgülene kadar adam akıllı çeviri yapamayacaksanız başlamayın derim. Yazımda da bahsettiğim gibi eksik karakterler harfler olduğu sürece ücretsiz yamalar çok can sıkıcı bir çok kullanıcı bu konu da titiz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı