nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #11 İlginç: Trevor Komik: Trevor Agresiflik: Trevor Psikopatlık: Trevor Sosyopat: Trevor Asosyal, yalnız: Trevor Sadık: Trevor Daha çok yazabilirim. Oyun başından beri beni en çok güldüren karakterlerdendir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Ağustos 2022
İlginç: Trevor Komik: Trevor Agresiflik: Trevor Psikopatlık: Trevor Sosyopat: Trevor Asosyal, yalnız: Trevor Sadık: Trevor Daha çok yazabilirim. Oyun başından beri beni en çok güldüren karakterlerdendir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Ağustos 2022 #12 Trevor > Hepsi. Sırf geçmişinden dolayı kötü halde. Aslında onun arkadaşlarına ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Michaeli sevmese bile hayatını kurtardığı zamanlar oldu. Sürprizbozan Hatta oyun sonunda michaeli öldürürsek bize laf atıyor.
Trevor > Hepsi. Sırf geçmişinden dolayı kötü halde. Aslında onun arkadaşlarına ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Michaeli sevmese bile hayatını kurtardığı zamanlar oldu. Sürprizbozan Hatta oyun sonunda michaeli öldürürsek bize laf atıyor.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #13 Donald love.
KS KS Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 25 Ağustos 2022 #14 RHEZNOW dedi: Donald love. Genişletmek için tıkla... Liberty City Stories'te... ustasını öldürtünce şaşırmıştım bayağı.
RHEZNOW dedi: Donald love. Genişletmek için tıkla... Liberty City Stories'te... ustasını öldürtünce şaşırmıştım bayağı.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #15 Player01 dedi: Liberty City Stories'te... ustasını öldürtünce şaşırmıştım bayağı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Evet hatta cesedi ile aynı uçakta yolculuk yapmak istemesi falan tuhaf bir karakter genel olarak.
Player01 dedi: Liberty City Stories'te... ustasını öldürtünce şaşırmıştım bayağı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Evet hatta cesedi ile aynı uçakta yolculuk yapmak istemesi falan tuhaf bir karakter genel olarak.