Arkadaşlar futbol bu. Fazla ciddiye almasak mı? Ne olmuş yani adamlar şarkı yazmış basit bir şarkıya kızıyorsunuz. Ona bakılırsa bizde nice besteler var onlar da onu hazmedemiyor. Hazımsızlık gereksiz bence.
Arkadaşlar futbol bu. Fazla ciddiye almasak mı? Ne olmuş yani adamlar şarkı yazmış basit bir şarkıya kızıyorsunuz. Ona bakılırsa bizde nice besteler var onlar da onu hazmedemiyor. Hazımsızlık gereksiz bence.
Oynanan futboldan zevk alan varsa çıksın anlatsın, aksi taktirde bu lig tat vermiyor. Tiyatro ve sözde hakem hataları ortada, sadece sonuçlarını takip ediyorum. Eskiden maç kaçırmazdım, üyeliğimi bile iptal ettirdim.
Galatasaraylı olarak bizim BJK'yi yenmemiz ve BJK'nin en az 1 beraberlik alması koşuluyla mümkün gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin fikstür kolay gibi ama bazen derbide 3 çakıp lig sonuncusundan 3 yediğinizde olur.