freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:16 #1 Firefox eskisi gibi hızlı değil. Neden bu kadar yavaş? Sadece bende bende mi sorun var?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.183 Yer İzmir Dün 14:19 #2 freedomx dedi: Firefox eskisi gibi hızlı değil. Neden bu kadar yavaş? Sadece bende bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Pek bir fark göremedim ben.
freedomx dedi: Firefox eskisi gibi hızlı değil. Neden bu kadar yavaş? Sadece bende bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Pek bir fark göremedim ben.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:21 #3 ca9an dedi: Pek bir fark göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıp deneyin aradaki fark çok büyük. Technopat'ın ana sayfasına girerken eziyet çektim.
ca9an dedi: Pek bir fark göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıp deneyin aradaki fark çok büyük. Technopat'ın ana sayfasına girerken eziyet çektim.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 704 Çözümler 2 Dün 14:43 #4 Hayır, eskisinden daha hızlı. Eskiden fark daha fazlaydı. Chromium tabanlı tarayıcılar kadar hızlı değil ama abartılacak bir yavaşlığı yok.
Hayır, eskisinden daha hızlı. Eskiden fark daha fazlaydı. Chromium tabanlı tarayıcılar kadar hızlı değil ama abartılacak bir yavaşlığı yok.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.183 Yer İzmir Dün 14:47 #5 freedomx dedi: Chrome kullanıp deneyin aradaki fark çok büyük. Technopat'ın ana sayfasına girerken eziyet çektim. Genişletmek için tıkla... Technopat kaynaklı da olabilir, arada şaşıyor. Gün içinde deneyeceğim hocam.
freedomx dedi: Chrome kullanıp deneyin aradaki fark çok büyük. Technopat'ın ana sayfasına girerken eziyet çektim. Genişletmek için tıkla... Technopat kaynaklı da olabilir, arada şaşıyor. Gün içinde deneyeceğim hocam.