Xhayt Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #1 Şuanda Steam'de indirimde ve 8,00 TL, oyunu aldım denedim fakat iade etsemmi bilemedim, oyunu oynayacak kimse yok, az kişi oynuyo oyunu. Napsam bilemedim, alsammı sizce?
Şuanda Steam'de indirimde ve 8,00 TL, oyunu aldım denedim fakat iade etsemmi bilemedim, oyunu oynayacak kimse yok, az kişi oynuyo oyunu. Napsam bilemedim, alsammı sizce?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 23 Mart 2020 #2 Oyunu oynayacak arkadaşların varsa oynayın, ancak hiç arkadaşın yoksa iade edebilirsin hiç zevki çıkmayacaktır.
Oyunu oynayacak arkadaşların varsa oynayın, ancak hiç arkadaşın yoksa iade edebilirsin hiç zevki çıkmayacaktır.
Xhayt Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #3 Çevremde hiç para verip alcak yok, o yüzden quick play girmeye çalıştım da kimse yoktu. Dün iade ettim, birkaç dakika sonra parası gelir
Çevremde hiç para verip alcak yok, o yüzden quick play girmeye çalıştım da kimse yoktu. Dün iade ettim, birkaç dakika sonra parası gelir